Dolar 32,5152
Euro 34,8779
Altın 2.431,32
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C

Batu Müftüoğlu 4’te SIFIR çekti

Batu Müftüoğlu 4’te SIFIR çekti
9 Şubat 2023 00:01 | Son Güncellenme: 9 Şubat 2023 00:02
1.370
A+
A-

0Batu Müftüoğlu 4’te SIFIR çekti

 

Batu Müftüoğlu yenilgiye doymuyor

 

OYAK Yönetimi ile arasının iyi olduğunu, İYİ Parti Genel Merkezi’nin kendisine çok güvendiğini ve tam destek verdiğini iddia eden Batu Müftüoğlu girdiği son 4 seçimi de kaybetti.

 

İYİ Partili Batu Müftüoğlu son yapılan Kdz. Ereğli TSO seçimlerinde OYAK’lı yöneticileri sahaya çıkartıp “Erdemir bizim arkamızda” diyerek destek verdiği TSO seçimlerini 7-0 kaybetti.

Müftüoğlu yine OYAK yöneticilerinin desteğini aldığını söyleyerek girdiği Deniz Ticaret Odası seçimlerini kaybetti.

Müftüoğlu İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe kongresinde Evrim Balbaloğlu’nun desteklediği yönetimin karşısına başka aday çıkartmaya çalıştı ancak burada da başarılı olmayarak seçimi kaybetti.

Batu Müftüoğlu oğlu son yenilgisini ise İYİ Parti Zonguldak İl Kongresi’nde Suat Mısırlıoğlu’nu destekledi ama yine kaybetti.

Girdiği yada destek verdiği her seçimi kaybeden Müftüoğlu’nun bir sonraki hedefinin milletvekilliği ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeliği olduğu öğrenildi.

Müftüoğlu bir kaç kişi ile çıktığı yarışlarda kaybederek yoluna devam ediyor.

Batu Müftüoğlu’nun 90 dakikayı hangi skorla tamamlayacağı şimdiden merak konusu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.