Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

SİNA ÇILADIR’A ADALETİN TOKATI!

SİNA ÇILADIR’A ADALETİN TOKATI!
10 Nisan 2022 01:51 | Son Güncellenme: 10 Nisan 2022 01:56
10.653
A+
A-

SİNA ÇILADIR’A ADALETİN TOKATI!

Girdiği Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği seçimlerini kaybeder etmez kendisine yeni bir dernek kuran EGD’nin eski başkan yardımcısı, Yeni Ufuk Gazetesinin sahibi mi yoksa genel yayın yönetmeni mi olduğu bilinmeyen Sina Çıladır’a Cumhuriyet Savcılığından “Tokat” gibi yanıt geldi!

Bilindiği gibi Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği seçimlerinin ardından dernekte yapılan incelemede bazı demirbaşların kayıp olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaymakamlık tarafından yapılan denetimler sırasında bir çok demirbaş eşyanın kaybolduğu ortaya çıkmış ve yapılan araştırmada ise kaybolan demirbaşlardan yaklaşık 70 bin liralık kısmının Sina Çıladır’ın da içinde olduğu eski yöneticilerde olduğu tespit edilmişti.

Bunun üzerine yeni yönetim İ.Necati Günay ile görüşerek, kaybolan ve teslim edilmeyen demirbaşların getirilmesini istemişti.

KAYBOLAN DEMİRBAŞLAR

Daha sonra İ.Necati Günay bunun üzerine yaklaşık 70 bin lirayı bulan elektrikli ev aleti ,beyaz eşya, fırın, kamera vb demirbaşları derneğe getirerek yeni yönetime teslim etmişti.

Bu gelişmelerle ilgili yaptığımız haber üzerine eski yönetici Sina Çıladır AKGÜN HABER SAHİBİ Hakan Akgün hakkında iftira ve hakaretten Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Cumhuriyet Savcılığı yaptığı soruşturma sonucunda Hakan Akgün hakkında kavuşturma yapılmasına yer olmadığı kararını verdi.

Böylece; Derneğin demirbaşlarını kongreden sonra teslim etmeyerek suç işleyen yöneticilerden biri olan Sina Çıladır ADALETTEN BİR TOKAT daha yemiş oldu!

 

KAYMAKAMLIK SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Bu arada; Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Gazeteciler Derneğinde yaptığı inceleme sonucu aralarında Sina Çıladır’ın da bulunduğu eski yönetim hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eski yönetimin, kongre sonrası teslim etmediği demirbaşlardan bir kısmını uzun süre sonra uyarı sonucu getirmesine rağmen, halen bir çok demirbaşın kayıp olduğu tespit edildi.

Dernekler masasının Zimmet ile alakalı şikayet sonrası başlattığı  inceleme sonrası elde edilen delillerin dosyaya eklenip konu ile alakalı zaptında savcılığa teslim edildiği, savcılığın ise konu ile ilgili araştırmaya başladığı alınan bilgiler arasındadır. 

 

 

Not:

EGD’nin eski yöneticilerinin derneği terkederken Ereğli Demir-çelik Fabrikasının  EGD’ye bağışladığı maddi değeri tahminen 70.000 tl’lık elektronik  ve beyaz eşyaları alıp gittiği yetmezken teslimden bir gün önce derneğe ait olan tuvalet kağıdını bile bırakmadıkları görüntülerle tespit  edilmiştir.

Kamera kaydı yoktur diye iddia eden kişilere yada haber yapmak isteyen medya mensuplarına  whatshap aracılığı ile video yollanabilir. 

Sadece haber yaparım diyen medyacılara video atılır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.