Dolar 32,5734
Euro 34,9080
Altın 2.438,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

DEVLET KDZ EREĞLİDEKİ FETÖCÜLERİ VE DOLANDIRICILARI ARIYORSA ADRESLERİN OLDUĞU DOSYA  BU GENÇTE İMİŞ ?

DEVLET KDZ EREĞLİDEKİ FETÖCÜLERİ VE DOLANDIRICILARI ARIYORSA ADRESLERİN OLDUĞU DOSYA  BU GENÇTE İMİŞ ?
2 Eylül 2022 22:36 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2023 22:47
3.393
A+
A-

BÖLÜM 1

BÖLÜM ADI :

ÇULLUK BİLE BU KADAR BASİT DÜŞMÜYOR!

 

Emniyetten gizlice çıkartılıp 6 tanınmış kişinin önünde Livadi Otelde kendisine teslim edilen devlete ait gizli belgelerle kayığını yürüten zat Emniyet hakkında övücü sözler yazmaya başlamış tam da ben onların hakkında neden soruşturma yapılmıyor diye haber yapmışken !!

BÖLÜM 2

BÖLÜM ADI :

MAŞALLAH ÇOCUK DA  ÇOK MARİFETLİ VE ZEKİ SANIYOR KENDİNİ…

Sayın kumpas uzmanı 15 temmuz da 12 yaşında olan çocuk senin yanında yürümeye başlar başlamaz ;
zincirci lakabı ve herkesin tanıdığı …. Oğlu ailesi fetö ,dolandırıcı vb hususlarda dosyalarınızı açtırmayın” diyecek kadar kendine güveniyor sa demek ki o dosya nın bir kısmı o cocukcağıza mı nakil edilmiş oluyor ?

AKGÜN HABER OLARAK  DEVLETİ GÖREVE DAVET EDİYORUM !

Bu  talihsiz sözleri ” “zincirci lakabı ve herkesin tanıdığı …. Oğlu ailesi fetö ,dolandırıcı vb hususlarda dosyalarınızı açtırmayın” sosyal medyasında açık açık yazıp üstüne üstlük  99 kişiyi de etiketleyen genç kullanışlı gazetecinin emniyet ve savcılık bilgisine başvurmayacak mı?

Çocuk  resmen bende fetö ve dolandırıcıların dosyası var diyor ..

Devletin savcısını, Emniyet müdürünü , Terörle Mücadele Birimini Ve KOM Birimini adaletin yerini bulmasını sağlamaları için  göreve davet ediyorum .

Sanırım Terörle mücadele ve KOM sizin  iki güzel yazınıza  elinizde olduğunu iddia ettiğiniz fetö ve dolandırıcı dosyalarını görmezden gelmeyecektir!!!

BÖLÜM 3

BÖLÜM ADI: 

FARELER İYİ ÜFLER?

Emniyet hakkında övücü sözler paylaşıyor olmanız bana avının kulağını üfleyerek yiyen sıçan fare hikayelerini hatırlattı…

Nasıl iyi üflüyormusunuz ?

Soğuyor mu bari ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.