Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

HERKESİN BİLDİĜİ ŞANTAJ USTALARI YAZDIKÇA İBRAHİM SEZER SEVGİSİ SEL GİBİ BÜYÜYOR…

HERKESİN BİLDİĜİ ŞANTAJ USTALARI YAZDIKÇA İBRAHİM SEZER SEVGİSİ SEL GİBİ BÜYÜYOR…
29 Mart 2024 02:09
68
A+
A-

 

HATİPTE “İBRAHİM SEZER”DEDİ

İBRAHİM SEZER SEVGİSİ SEL GİBİ BÜYÜYOR

Seçim çalışmalarında mahalle mahalle dokunmadık omuz, dokunmadık el bırakmayan ve mitingler düzenleyen Kdz .Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Hatipte teravih namazı sonrası düzenlediği mitinge tüm halk adeta sokağa indi. Alanı dolduran Hatipliler, “Başkan İbrahim Sezer” sloganları attı.

Seçime çok az bir zaman kala çalışmalarına hız veren İbrahim Sezer’in sevgisi her mahalleye her sokağa yansımış durumda. Yaptığı seçim çalışmalarında kendisini ifade etmeye çalışan ve projelerinden bahseden İbrahim Sezer, kendisine yapılan tüm olumsuz algı ve asılsız iddialara miting alanlarındaki halkın inancı ve desteğiyle, kendisini yalnız bırakmayan halk ile cevap verdi.

MAYALAMAYA AÇLIŞTIKLARI YOĞURT BELLKİ TUTMAMIŞ

İftar sonrası Hatip Halkı ile buluşan İbrahim Sezer: “Hatipli sakinlerine ilerleyen saate rağmen beni bu kalabalık ile karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Dün Kepez’de bizlere inanmış olduğunu söyledi. Her gittiğim yerde bu ilginizle hep beraber çok işler yapacağımızı görüyorum.

Seçim sürecinde üzerime birçok asılsız iddialar atıldı.

Ama görüyorum ki başkanlığa ilerlediğim bu sayılı günlerde yapılan tüm karalama ve yalan algılar işe yaramamış.

Mayalamaya çalıştıkları yoğurt belli ki tutmamış.

Çünkü benim geçmişte veremeyeceğim hiçbir hesabım yok. Ereğli Halkı’nı artık bu tür oyunlarla kandıramazsınız.

Ereğli geçen 5 yılda kaybettiklerinin farkında. Ereğli çift Sesli ile yönetilemeyeceğinin farkında. Sizlerin bana olan güveni ve desteği Ereğli’nin geleceğini yeniden çiziyor. Bu güvene layık olmak için herkesten daha çok çalışacağım. Ereğli’nin kaybettiği karanlık yıllar ellerinizdeki telefon ışıklarıyla aydınlanacak. Ereğli’nin geleceği için, kaybettiği yılların telafisi için, hep birlikte Ereğli’yi aşk ile yeniden inşa edeceğiz. Gerçek Belediyeciliğe çok yakınız. ” dedi.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ BÖYLE GİDERSE İŞÇİ MAAŞLARINI ÖDEYEMEYECEK

Ereğli’nin beş yıldır çoğu hizmetten mahrum bırakan bir başkan tarafından yönetildiğini, şehrine geçen 5 yıl süresince hizmet vermeyen bu başkanın, gelecek beş yılda da hiçbir bir hizmet gösteremeyeceğini söyleyen Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ayrıca: “Kdz. Ereğli Belediyesi bu gidişte bir sene içerisinde işçi maaşlarını bile ödeyemeyecek duruma gelecek. Kısacası belediye yönetme işi tecrübe işi diyen başkanın tecrübesi iflas etmiştir” dedi.

İŞ BARIŞI VE ÖZVERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ İŞÇİMİZİ İŞSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

Belediye Başkanı olduğunda belediyeden işçi çıkaracağı söylentilerine Sezer:” Belediye başkanı olduğum zaman hiçbir işçiyi çıkararak mağdur etmeyeceğim. Ben ve ekibim göreve geldiği andan itibaren belediye çalışanları ile iş barışı içerisinde birlikte, Ereğli’mizin layık olduğu hizmeti alması için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” cevap verdi.

HALKIMIZIN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ KAVUŞTURMAMIZA SAYILI GÜNLER KALDI

Ereğli’nin 25 yıldır çoğu hizmetten mahrum kaldığını, sosyal alanların bakımsızlıktan kullanılamaz hale geldiğini, yolların köstebek yuvasına döndüğünü, kaldırımların yetersiz olduğunu dile getiren Sezer, başkanlığa geldiğinde bunların en kısa zamanda telafisinin yapılacağını ve ciddi ve uzun çalışmalar sonucunda hazırladıkları projeler ile Ereğli’yi çok canlı günlere taşıyacağını, bugüne kadar pansuman şeklinde yapılan hizmetlerin son bulacağını ve bu projeler ile Ereğli Halkı’nın beklediği hizmetlere kavuşacağı günlere az kaldığını söyledi.

SEZER GÖRÜYORUM: “EREĞLİ HALKI DEĞİŞİME HAZIR”

Gittikleri her bölgede Ereğli Halkı’nın gözlerine vuran sevgi ve inançları “Ereğli Halkı Değişime Hazırız” mesajını verdiğini belirten Sezer: “Seçime birkaç gün kaldı. Bizler adaylar arasında Ereğli’ye hizmet verebilecek tek kişi ben ve ekibimdir. Birileri gibi kafaları karıştıran çift adayla çıkmadık. İyi Parti gerçek adayın sözcülüğünü yapan bir eski belediye başkanı var. Bizler oyunlarla oy toplama peşinde değiliz. Gördüğünüz gibi benim yanımda başka bir İbrahim Sezer yok. Seçimdeki şeffaflığımız, Belediyeye geldiğimiz de de devam edecek. Bundan gram şüphe duymayın.

İbrahim Sezer ayrıca miting alanını dolduran destekçilerine: ”Ereğli’de hangi görüşten insan olursa olsun, seçildiği takdirde hepsini kucaklayan hizmet anlayışımızla, onlara hak ettikleri hizmetin en güzelini vereceğiz” dedi.

Hatip alanını dolduran birçok kişi İbrahim Sezer’e tam destek sözü verdi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.