Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

EREĞLİ, MASON, FETÖ VE YAPILAR…

EREĞLİ, MASON, FETÖ VE YAPILAR…
5 Mart 2023 23:25 | Son Güncellenme: 5 Mart 2023 23:26
1.399
A+
A-

EREĞLİ’DE FETÖ VE MASON HAREKETLERİ

Bu konuyu her gün bölüm bölüm konu edip konunun sonunda tüm masonları olmasada şehrimizdeki bir çok masonları sizlere tanıtacağız.

Terzilikten koç holdingin taşımacılığına , istihbaratcılıktan hainliğe hatta define avcılığından hırsızlığa varan bir sürü hikaye yi önünüze sermeye çalışacağız.

Başlıyoruz hazır mısınız?

LOADİNG

FETÖ ve Mason derneklerinin birçok ortak noktası var. Ortak karakterleri, dışarıya verdikleri izlenim ile içeride yapılanların birbiriyle alakasız oluşu. FETÖ yıllarca altın nesil yetiştiriyoruz, kamu yararına çalışıyoruz, hayır işleriyle uğraşıyoruz palavrasıyla toplum içinde saklanabildiyse, masonlar da Atatürkçülük ile bezenmiş, sevgi ve kardeşlik gibi harika bir ambalajın içine saklanıyor. Bu özelliklerinden dolayı Avrupa’da masonlara Ortaçağın mafyası diyenler de vardır. Vatikan’ın kendilerine sağladığı ayrıcalıklarla teşkilatlarını ayakta tutup Ortaçağ’ın işkencelerinden kurtulabilmişlerdir.

Türkiye’deki durum da farklı değildir.

Ereğlimizdeki masonik faaliyetler Erdemir’i kuran ABD’li şirketlerin ilçeye gelmesiyle başlıyor.

Amerika’da çok yaygın olan masonluk ülkemizde sadece büyük illerimizle sınırlıyken ilçemizdeki temelleri 60’lı yıllara kadar uzanıyor.

O yıllarda Ereğli’de çalışan masonların ayinler için genellikle İstanbul’a gittiklerini duymuştum.

Aynı masonların Ereğli’de de sohbet grupları oluşturdukları ve bu grupların içine zaman zaman Erdemir çalışanı Türkleri de aldıkları biliniyor.

Doğrudan masonluk sayılmasa da Lions ve Rotary Külüplerinin ilçe bazında kurulduğu öncü şehirlerden biri de Ereğli’dir.

Biliyorsunuz bu tür kulüpler ABD misyoneridir ve Türkiye’de bir iletişim ağı kurarak Abd sempatizanlığını teşvik eder.

Olası bir işgal durumunda Batılı ülkelerin işbirlikçileri de bu grupların arasından seçilir tabii ki hepsine işbirlikçi demek mümkün değil fakat işbirlikçi olmayanlar da olası bir işgale sempati ile bakacaklardır.

Zamanın YÖK başkanı Kemak Gürüz ne demişti hatırlayalım ” Dünya barışını sağlayacak tek güç Amerikadır” demişti.

 

Erdemir çok stratejik bir kuruluştur

 

Erdemir çok stratejik bir kuruluştur o nedenle burayı da asla boş bırakmayacaklar yönetim ve denetim kurullarında, sahada ofiste kendi işbirlikçileri mutlaka olacaktır.

Elbette bu işbirlikçilerin tamamı masonlar arasından çıkmayabilir fakat bu tür yapılanmaların amacı uygun bir zemin elde etmektir.

Gücünü şeytandan aldığı iddia edilen masonların Erdemir’de cirit atması da demin dediğim gibi fabrikamızın stratejik bir önemi olmasından kaynaklanıyor.

Son zamanlarda Erdemir yönetimini borç yapılnmasında bile kullandığını her yerde itiraf eden bir masona rastladınız mı?

Evet var malesef böyle bir ağzını tutamayan biri !

KİMMİ?

 

Yazı dizimiz çok uzun onada hepsine de geleceğiz!

Daha durun define hırsızlığından ceza yatan Erdemir ile sıkı ilişki içinde olan SİNAGOGta eğitim aldığı her yerde konuşulan kişiye ve ekibine de geleceğiz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.