Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İzale-i şu culara Diş Geçirebilen Yok mu ?

İzale-i şu culara Diş Geçirebilen Yok mu ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İZALE-İ ŞU VE SİYASET  

Siyasi Partiler bir yere getirecekleri kişilerin seçiminde nasıl bir yol izliyor hep merak etmişimdir!

Mesela Ak Parti, Chp ve MHP iç yapısından az çok bilgi sahibi olduğum dan sebep net söylüyorum “bir sağcının sol bir partide  bir yere gelmesi  hiç bir zaman mümkün değildir”.

Bir solcu ise sağ partide her yere gelebilir tecrübe ile orantılıdır  Belediye Başkanı bile Uysal buna en canlı örnektir .

Aslında bu konuya neden girdim açık açık söyleyeyim ;

Bir hafta 10 günden beri  sol görüşlü izaşura hastası olduğu iddia edilen bir siyasetciden bahsediliyor!

Ortada adı yok ama anlatılan  o profile uygun  şehirde adam bir den çok  !

Kişi için neler söyleniyor neler !

Hemde dava arkadaşları tarafından!

Omuz omuza ,diş dişe verilmiş mücadeleler de birlikte olduğu kişiler yalan söyler mi? o da onların günahı ;

Bizim derdimiz gariban halkı kandırma peşinde olan para babalarının zulmünden parası olmayan toprak sahibi  garibanları korumak yada uyandırmak!!!

NEREDEN ÇIKTI BU KONU?

Sevimli, güleryüzlü, kendini ara ara siyasetin kollarına bırakan , dostunun çok olduğunu sanan ama birlikte belirledikleri hedef  araziye  ortak girip birlikte İZALE-İ ŞU ile kendine mal edindiği gizli bile kalamayan bir kişi düşünün!

İster siyasetçi , İster esnaf  İster etçi , İster çiçekçi ,istersede taksici yani ne mesleğinin ne de  adının şu anda bir önemi olmayan birini düşünün  ama her ihaleye bir şekilde adam koyan kenardan kenardan malını çoğaltan !

Bu adamın siyaset yapması hak mı ?

Yada siyasete soyunması ?

İZALE-İ ŞU sampiyonu, parlayan değer hakkında yakınlarının söylediklerini bilmek istemisiniz ?

Adam her yere ADAY, izale-i şu dedin mi kullandığı kişilerin arkasına  SAKLANAYYYY

“Her malda gözü var ama kendi adına izaşura islerine  girmeye MAÇA’sı yok hele ki isminin geçmesine hiç  tahammülü yok”

“Eskiden kendine KULLANACAK ORTAKLAR  yaratır zaman içinde ortaklarına KAZIK atardı ! El vicdan buna şehri ver şehri bile komple izaşuralar “

“Şehir esnafı bunun ne MAL olduğunu öğrendi şimdi de gözü SANAYİ tarafında kullabileceği  Ortak Kardeşliklere kaymış veee adam gres yağına bulanmış civata gibi sessiz sessiz giriyor tüm izale-i şu lara ” deniliyor.

 

Bahsedilen  kişinin yada kişilerin kim yada kimler olduğunu bilemem !

Yazdığım yazıda itham edilen zat sizlere tanıdık geldi ise siz benden şanslısınız demektir ve bu tanıma uyan  kişilerden uzak durun derim.

Demem o ki ;

“Siyasi partilerin makama  aday arayışı kriter değerlendirmelerinde ” başkalarının  toprağında gözü olan ve MAL’da söz sahibi olup eli güçlü olan kişiden yana tercihte bulunup günaha ortak olmayın ” !

Siyaseti cambazlık için kullanacakları tespit etmek malesef  bir kavunun arkasını koklayıp tadını anlamak  ya da bir atın yaş tesbitini ağzındaki dişini sayarak anlamak kadar kolay değil !

SİYASETÇI KİMLERDEN OLMAZ VE YAPILMAMALI  …

İzale-i şu ve icralık dosyalarının peşine düşenlerden siyasetçi olmaz

●İzale-i şu  kendi adını ön plana çıkarmayıp aracı kullananlardan siyasetçi olmaz.

●İmarsız arsaları önce başkasının adına ucuza aldırıp sonra başkan olduğun da imara açıp Amerika da paraları yeme sevdasına düşecek karakteri olanlardan siyasetçi olmaz .

Etrafına meslek dalında en iyi olduğunu söyleyip, parada güçsüz bilgide eksik olan garip toprak sahiplerini bir takım oyunlar ile kandırıp  zenginliğe koşan sen unutna artık ereğli böyle ucuz politikacıları pek sevmiyor ve yemiyor.

KİM BU SİYASETÇİ?

Eylem Vekil ile  dargın olduğunda Ağaya yanaşan ,

Ağaya darıldığın da Eyleme yanaşıp

“oh ne alâ ne alâ adım duyulmasın da her iki taraflada kebaplar yensin” diyen çift başlı  izaşura hastası siyasetçi kim ?

Eski Chp’lilerde bu tür oyunlar yoktu nasıl size prim veriyorlar şaşıyorum ve ben de dahil seçmenler diyor ki “Ereğli’de CHP nereye doğru gidiyor?”

 

 

İzale-i şu culara Diş Geçirebilen Yok mu ?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.