Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

HADİ GEÇMİŞ OLSUN KDZ EREĞLİ !!!

HADİ GEÇMİŞ OLSUN KDZ EREĞLİ !!!
6 Ağustos 2022 02:26 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2022 02:28
4.406
A+
A-

EGD’ DEN ATILANLARDAN ANLAMLI ZİYARET !! 

 

ZİMMET suçlaması ile hakkında soruşturma olan ,

Gazetecilik Belgesi Hatta bu meslekte sigortası bile olmadığı yakın çevresi  tarafından  her yerde konuşulan Batiyaç Başkanı Sina Çıladır’dan Başsavcıya Manidar ziyaret.

Ziyaretin zamanlaması dikkatlerden kaçmadı!!

Ve O MAKAM’da o FOTOĞRAF hiç şık durmadı !

Hele ki aşağıda yayınladığımız Devletin Savcısına  alenen yapılan suçlama  videosu arşivde daha yerini korurken  o Makamda o fotoğraf  hiç yakışmadı Sayın  Başsavcım.

Bu videoyu Başsavcı ve Savcıların izlemesini rica ediyor ve ona göre bizim hakkımızda bir değerlendirme yapmalarını rica ediyoruz.

Bu video Kumpascı Sina Çıladır’ın kurguladığı oyuna alet olmayan  DEVLETİN ,ADALET BAKANLIĞI’nın değerli bir Savcısının haksızca eleştirilme videosudur..

Bu video sonrası Adalet Bakanlığına Uğur  savcıyı şikayet edememiş ,mağdur olduğunu iddi ettiği konu hakkında 4 yalancı sahitle mahkemeye taşımış ve o mahkemeyi de kaybetmiştir .

Dosya Numarası :

Sayın Başsavcı Makamına kabul ettiği Sina Çıladır’ın  meslektaşınıza  karşı takındığı tavır ve terbiyesiz üslupu  seyredince bize de hak vereceğinizi düşünüyoruz.

 

Gazetecilik vasfının ahlaki ve kanuni hiç bir özelliğini taşımayan ama kendisini Ereğli’de gazeteciler ağı  patronu gibi gösterme becerisine sahip Junior Sina Çıladır bakalım suç duyurusu olur diye sitesinden ve Facebook profilinden sildiği bu videoya nasıl bir  cevap verecek ?

Sizce verebilecek mi ?

 

Gazeteciyim edası ile gezip muhabir  olmayan Okan Ummak adlı telefon aksesuarcısını bile Ereğli’ye ve siyasilere Star , ATV ve Anka haber muhabiri diye tanıtan Çıladır’ın  suçu saymakla bitmez.

Utku Koleji Sahibi Ali Beyden para almak için yaptığı şantaj ve tehdit Adalet sarayının rafları arasında yerini almıştır

MİLİ EGİTİM CAMİASI İÇİN ÜZÜCÜ BİR GÜNDÜ

Milli Eğitim Camiası bugün çok üzgün çünkü Okullardan nemalanmak için özel haberler  hazırlayan bu ekibi Devletin Başsavcısı ile resim çektirmiş görmek onları derinden yaraladığı bilgisi bize kadar ulaştı .

Anlattığımız konularda bizlere inanmayan olursa biz DEVLETİMİZİN ASKERİYİZ  araştırma sonucunda çıkacak her cezaya da razıyız

Sayın Başsavcım sadece bu kişilerin haberlerini ve altına yapılan talihsiz yorumlarını  inceletmeniz bile söylediklerimizi kanıtlayacaktır.

İddia lafının arkasına sığınarak  yaptıkları haberlerinin altına ,çevrelerine bel altı yorumlar yazdırıp  Milli eğitim müdürü  ve okul müdürlerini  zor duruma soktukları ve  mağdur ettikleri konusunu da mağdur lara sorup öğrenebilirsiniz.

PEKİ BU RESİMDEN SONRA 

Bu adamları kim şikayet edebilir ?

 

Aleyhlerinde kim ifade verebilir ?

 

Protokol ziyareti ayağına verilen pozdaki isimleri Ereğli kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz !

 

Başsavcı bilmeyebilir belli ki bilgi verende mi olmadı ?

 

Yoksa bu arkadaşların referansları çok mu sağlam ?

Daha geçen gün sosyal paylaşım sitesinde “fetö ,hırsızlık ve dolandırıcıların dosyasını yazılarımda açtırmayın “diyerek yıllardan beri aranan livadi dosyasının elinde olduğunun  işaretini veren  emanetçi sabi gazeteci  Kerimcan Günaydın’ın ;” fetö dosyası bu gencin elinde imiş ” haberini yaptığımızın ve Başsavcılığı  göreve davet ettiğimizin ertesi günü kumpascı abisi Junior Sina Çıldır  İle  makamınızı  ziyarete gelip  birde sizinle resim vermesini biz nasıl anlamalıyız ?

Bu şahıs “Biz devletin savcısına laf söyler sonrada Başsavcılığı böyle ziyaret ederiz Bize de  kimse dokunamaz ” anlamı içeren resim mi  veriyor pek anlayamadık?

 

 

Hakan Akgün

Akgün Haber İmtiyaz Sahibi.

YORUMLAR

  1. Mustafa dedi ki:

    Ereğliden gittiğine göre saldırma haberlerin başladı 😄😄😄

    1. Editör Yazar dedi ki:

      Hahahahaha ereglideyim ama siz nedense ben hep orda olunca kayıpsınız daltarak …
      Adamsan çıkarsın karşıma ama adam değilsin ki sahte isimle geliyorsun

    2. Editör Yazar dedi ki:

      Erkeksen yarın buluşalım istersen ama sen de o g.t nerde korkak

  2. İki şantajcı mahkemeye hakim karşısına çıkacak dedi ki:

    Adam her fırsatta size geçiriyor,
    Sokakta eliniz kolunu sallaya sallaya geziyor,
    Siz de korkudan ananızı devreye sokup yurtdışından birini aratıp tehdit ettirmeye çalışıyorsunuz ;
    Sonuç : Korku filmi 🤣
    Sonrada yok şehir dışına gittin de başladın yazmaya yazısı yazacak fake PUŞT A FA kimliğine giriyorsun.

    Kaan Kocamanın stajyeri hayat nasıl ?

    Tam Defineci abine benzedin erkenden meşhur oldun Hakan abi sayesinde çok istiyordun ya 🤣🤣🤣🤣