Dolar 32,4954
Euro 34,9278
Altın 2.425,77
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Ereğli’de ki Gencin Ve Abisinin Elindeki Fetö Dosyası Ne Zaman Alınacak ?

Ereğli’de ki Gencin Ve Abisinin Elindeki Fetö Dosyası Ne Zaman Alınacak ?
20 Temmuz 2022 23:20 | Son Güncellenme: 20 Temmuz 2022 23:24
2.054
A+
A-

Her yerde Fetullahçı Terör Örgütü  (FETÖ) operasyonu var devlet bu örgütü yok etmek adına yoğun biçimde çalışıyor .

Hatta bugün Akçakoca da çok önemli bir Operasyon ile Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olan ve Bolu’nun üst düzey yöneticiliğini yaptığı tespit edilen 1 kişi, operasyonla yakalandı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yapılan sıkı takip sonunda gerçekleştirilen  FETÖ operasyonunda  Bolu’da yönetici olarak çalışan ve örgütün üst düzey yönetici olduğu tespit edilen A.A. Akçakoca Osmaniye Mahallesindeki  saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Şahsın yapılan kontrollerinde FETÖ Silahlı Terör Örgütü’ne üye olma suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. Yakalanan A.A., yapılan işlemlerinin ardından Çilimli Cezaevi’ne gönderildi.

***************************** 

KLAVYE DELİKANLISI EMNİYETE DAVET EDİLDİ Mİ ?

PEKİ  sosyal medyadan yalandan  ahkam kesmekten başka icraatına ratlanılamayan  “açtırmayın bendeki Fetö , dolandırıcılık ve hırsızlık dosyalarınızı” diyen ‘ Kerimcan Günaydın adlı gencin  engin bilgisine başvuruldu mu?

3 Haziran  2022 Cuma Günü K. Günaydın adlı şahsın aslında kendisine ait internet sitesine eskiden aldığı ama sonradan alamadığı 600 TL lik aboneliğin kesilmesi ile hem kuyumcu aileye hemde Ak Parti’ye  gözdağı vermek amaçlı şantaj ve tehdit kokan paylaşımının akabinde biz de yetkilileri göreve davet etmiştik.

FETÖ, DOLANDIRICILIK VE HIRSIZLIK DOSYASI VAR DEDİ EMNİYET VE SAVCILIK KONU İLE İLGİLENMEDİ. 

Kdz  Ereğli’de kendisini Gazeteci ilan eden Sina Çıladır adlı şahısın  yanında gezen yeni yetme bir kişi “açtırmayın bendeki Fetö , dolandırıcılık ve hırsızlık dosyalarınızı” diyeli tam 42 gün oldu.

 

Pekiiii

Buna rağmen Kdz Ereğlide hiç bir yetkili Kerimcan Günaydın adlı şahsın “Kamuoyuna duyurulur” başlığı altındaki şantaj kokan paylaşımını neden gözlem altına almadı ?

Sosyal paylaşım sitesinde emniyete atılan bu kadar gereksiz paylaşımlar hakkında harekete geçen emniyet yetkilileri bu kadar ciddi bir iddia taşıyan DOSYA  hakkında neden soruşturma başlatmadı?

15 Temmuz 2022 de 20 yaşında olan biri

15 Temmuz 2016 da kaç yaşında olur ?

Tabii ki 14 yaşında .

Peki bu dosyayı 14 yaşında temin edemeyen genç nasıl oluyorda üzerinden 6 sene geçmiş olayların dosyası bende tarzı paylaşım yapıyor ?

Kime gel gel yapıyor ?

Peki kendini “Türkiye’nin en genç gazetecisi benim “diye avutan bu kişiyi bu sektöre kim soktu ?

Genç çocukları çok sevdiği , sevdiği genç çocuklara kısa lakap takıp hepsine birden  “EVLATCUKLARIM” dediği bilinen ve gençler arasındaki yetenekli büyük topçuları keşfedip  yetiştirdiği iddia edilen Kaan Kocaman tabii ki !

Peki bu genç kimin yanında staj gördü ?

Ve bu genç kimi abisi olarak görüp ” hasmı hasmım , dostu dostumdur” dedi ???

Tabii ki ;

Mahkemeye Gazeteci olduğunu kanıtlamak için tedavülden kalkmış evrak ve eski bilgileri yeni bilgi imiş gibi aktarıp adaleti kandıran kişi olan Junior Sina Çıladır’ın yanında .

15 Temmuz da 14 yaşında olan ve bu mesleğe başlayalı daha 1 sene olan birinin kendinde olduğunu iddia ettiği fetö, dolandırıcılık ve hırsızlık bilgileri nereden temin etmiş olabilir ?

Ya Kaan Kocaman dan Yada Sina Çıldır’dan tabii ki sizce de öyle değilmi dir ?

Bu sorunun tek cevabı sanırım direk kaç yıldan beri  yazdığımız Livadi dosyasını gösteriyor …

Livadi Dosyası Ne Demek ?

Akçakoca otelde Eski Emniyet Müdürü, Kumpascı Gazeteci ( sigortası ve  üzerine gazetesi olmayan  ) bir emlakçı , Bir aza,  bir muhtar , iki iş insanı  ve bir siyasetçinin gözü önünde teslim edildiği orda olanlarca teyit edilen  içinde 50.000 TL olan  bir sarı zarf ve birde  başına  gelecek herhangi bir durumda kendini garanti altına almak için emniyetten çıkartılan bilgi evraklarının teslim edilme olayıdır.

Livadi dosyası devletin Kdz Ereğlide’ki tüm FETÖCÜLERİn ortaya çıkartılması için  emanet edilen kişinin elinden alınması gereken bir Karakutu dosyasıdır.

Ama hiç bir yetkili tarafından bu zamana kadar  inceleme başlatılmamış  ve bu vurdumduymaz tavırlarda emniyet içinde  de bir sürü soru işaretini de akla getirmektedir…

Peki biz soruyoruz;

Kerimcan  Günaydın adlı çocuğun Sosyal medyada ki  şantaj kokan paylaşımı  ve şu sözlerdeki “Fetö , dolandırıcılık ve hırsızlık dosyanızı bana köşe yazılarımda açtırmayın”  itirafı yetkililer tarafından araştırılmayacaksa ;

Biz Devletine aşık kişiler ,

Hain FETÖCÜLERİn bir an önce yakalanması ve adalete teslim edilmesi için Adaleti Cimerde mi arayalım ?

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.