Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Chp Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul “Zonguldak tarihi bir gün yaşadı”

Chp  Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul “Zonguldak tarihi bir gün yaşadı”
2 Mayıs 2023 11:19
402
A+
A-

 

1 Mayıs 2023 tarihinde ,Zonguldak Madenci Anıtı önünde Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla miting gerçekleştirdik.

Vatandaşlarımızın her zaman olduğundan daha da büyük bir coşku ve kalabalıkla Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın İmamoğlu’nu miting günü bağrına bastığına şahit olduk.

Zonguldak tarihi bir gün yaşadı.

Zonguldak, 1 Mayıs günü çifte Bayram yaşamıştır. Hemşehrilerimiz, Türkiye’nin umudu, birleştirici gücü, Genel Başkanımız, 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu’nu heyecan ve coşku içerisinde bağrına basarak, en iyi bir şekilde ağırlamıştır. Çok kısa bir süre zarfında tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak meydanda, tüm ilçelerde ve yol kenarlarında olmak üzere bu sevgi selini oluşturmamız, hemşehrilerimizin Sayın Genel Başkanımıza olan güveninin ve sevgisinin en net göstergesi olmuştur. Vatandaşımız kararını vermiş, değişim istediğini bir kez daha göstermiştir.

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Yardımcısı Sayın İmamoğlu’nu aşkla, heyecanla ve büyük bir coşkuyla karşılayan, şehrimizin en uzak ilçelerinden ve mahallelerinden gelerek, mitingimize katılan başta CHP ve Millet ittifakıörgütlerimiz olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza, ilgili bürokratlarımıza, medya mensuplarımıza, emniyet güçlerimize, sağlık çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Zonguldak emeğin hakkını bir kez daha vermiş, yine bir tarih yazmıştır.. Genel Başkanımızın birleştirici ve sevgi üzerine kurulu siyaseti etkisini bir kez daha Zonguldak’ımızda göstermiştir.

Bu tablo, Millet ittifakının Zonguldak’ta seçimi önde bitireceğinin ve Sayın Genel Başkanımızın da 13. Cumhurbaşkanı olarak seçileceğinin göstergesidir. Baharı getiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.