Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

EYT’LİLERİN G…BAŞI OYNADIĞINI SÖYLEYEN YUSUF’UN HABERİNİ YAPAMAYANLARA HAVAİ FİŞEĞİ GİBİ AYDINLATICI TEKZİP …

EYT’LİLERİN G…BAŞI OYNADIĞINI SÖYLEYEN YUSUF’UN  HABERİNİ YAPAMAYANLARA HAVAİ FİŞEĞİ GİBİ AYDINLATICI TEKZİP …
22 Kasım 2023 17:37 | Son Güncellenme: 22 Kasım 2023 17:40
414
A+
A-

Avukat Tülay Bekâr hanım “Bugün 25 Ekim 2023 tarihinde ,
KDZ.EREĞLİ YEREL BASINI HOŞ OLMAYAN BİR SINAV VERDİ!!!başlığı ile gazeteci olduklarını iddia eden ama gazeteciliğin birinci kuralının araştırma olduğunu bilmeyen kişilere ders verdi .

 

“Merhaba can dostlarım!

EĞER KARŞI TARAFLAR YAYINLAMAMIŞ OLSA İDİ GERÇEKLERİ YAZMAYACAK-ÇİZMEYECEKTİM!!!
ÇÜNKÜ YARGILAMA SÜRECİ DEVAM EDERKEN KONUŞMAM 35 SENELİK TECRÜBEMDEN…

ERKEN HAREKET EDENLERDEN BAHSEDECEĞİM SİZE VE YANLIŞ HABER YAYANLARDAN…

Bugün 25 Ekim 2023 tarihinde ,
KDZ.EREĞLİ YEREL BASINI HOŞ OLMAYAN BİR SINAV VERDİ!!!

Yeniufuk.,EreğliFM.,Ereğli hakimiyet. internet sitelerinde:”DAVALARI KAZANDI TEKZİP GÖNDERDİ” başlığıyla yayınlanan haber içerikleri en iyi ihtimalle bilgisizlikten kaynaklı olup gerçeği yansıtmamaktadır.

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANIR MI?
Dava dosyaları ve duruşma günleri nasıl gözardı edildi ve nasıl unutuldu bilemem!
Ben ilgili yerel basın mensupları ve EREĞLİ KAMUOYUNA doğru bilgileri dürüstçe anlatayım!!!
…/…
KDZ EREĞLİ BASINI VE KAMUOYUNA DUYURULUR!”

1- Yusuf Ziya Odabaş’ın şüpheli olduğu mermi ile tehdit konulu olayda;savcılık tarafından verilmiş olan karara itiraz edilmiş olup, hukuki süreç Sulh Ceza Hakimliği nezdinde sürmektedir. Henüz kesinleşmiş bir karar yoktur.

2- Yusuf Ziya Odabaş tekzip metninde; Devlet Bahçeli’ye hakaret etmediğini, soruşturmanın sürdüğünü, hakaretin işlenmediğine dair kesin deliller olduğunu söylemiş olsa da gerçek oldukça farklıdır. Savcılık makamı tarafından Yusuf Ziya Odabaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye hakareti ile ilgili suç soruşturması tamamlanmıştır. Devlet Bahçeli’ye hakaret suçu ile ilgili olarak Karadeniz Ereğli Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılmıştır. Sanık Yusuf Ziya Odabaş’ın yargılanmasına Aralık ayında başlanacaktır.

3- Cumhurbaşkanına hakaret suçu ile ilgili olarak, bu suç kanunlarda özel olarak düzenlendiğinden tefrik kararı alınmış olup, savcılık tarafından soruşturma izni verilmesi için dosya Adalet Bakanlığı’na intikal ettirilmiştir. Yusuf Ziya Odabaş hakkında fezleke düzenlenmiş, bu fezleke Adalet Bakanının incelemesine sunulmuştur.

4- Sina Çıladır ve Hasan Korkmaz’ın “ses kaydı yapmak ve özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından haklarında iddianame düzenlenmiş olup Karadeniz Ereğli Asliye Ceza Mahkemesinde dava açılmıştır. Sanıklar 2024 yılının Ocak ayında mahkeme önüne çıkacaklardır.

Hasan Korkmaz’ın Yakup Yılmaz’ı şikayet ettiği dosyayla ilgili de takipsizlik kararı verilmiştir.

Bugüne kadar beraber hareket ettikleri konusunda iddiaları her fırsatta reddeden;
Yusuf Ziya Odabaş, Sina Çıladır ve Hasan Korkmaz’ın hep birlikte ortak bir avukata vekalet vererek şikayetlerde bulunmasının tesadüf olup olmadığını da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

HABERİ ARAŞTIRMADAN YAYINLAYAN BASIN MENSUPLARINA YÖNELİKTİR BU BEND!!!

5- Haberin internet sitenizde yayınlanmasından önce olayın taraflarına ulaşıp, doğruluğunun teyit edilmesi için asgari çabayı dahi göstermeyen habercilik anlayışını reddettiğimizi bildirir, basın mensuplarının haber yapmadan önce yaptıkları haberin gerçek olup olmadığını araştırma yükümlülüğünü hatırlatırız.

Düzeltme metnimizin Anayasa’nın 12, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun’un 9. Maddesi gereğince haber sitenizde yayınlanmasını talep ederiz.

CEVAP VE DÜZELTME

YENİ UFUK’A

25 Ekim 2023 tarihinde yeniufuk.com.tr internet sitesinde “Odabaş hakkında tehdit suçlamasından takipsizlik kararı verildi” başlığıyla yayınlanan haber içeriği, en iyi ihtimalle bilgisizlikten kaynaklı olup gerçeği yansıtmamaktadır.

Av. Tülay Bekar.”

 

CEVAP VE DÜZELTME
EREĞLİ HAKİMİYETE

25 Ekim 2023 tarihinde ereglihakimiyet.com internet sitesinde “DAVALARI KAZANDI TEKZİP GÖNDERDİ” başlığıyla yayınlanan haber içeriği, en iyi ihtimalle bilgisizlikten kaynaklı olup gerçeği yansıtmamaktadır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.