Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

BAYRAK YARIYA İNSİN DİYE TARTIŞMA YARATANLARIN GERÇEK DERDİ NEDİR

BAYRAK YARIYA İNSİN DİYE TARTIŞMA YARATANLARIN GERÇEK DERDİ NEDİR
20 Şubat 2021 22:39 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2021 23:07
869
A+
A-

HDP son iki genel seçimde seçmenlerden çok ciddi oy aldı bunun sebebi ise CHP nin beceriksizce demogoji yapması ve her bir olayda Erdoğan karşıtlığı ile seçmeni artık sıkması idi …

HDP de bu sayede CHP nin oylarını çaldı ve beslendi.

Peki bu demogoji nasıl yok edilir ?

Barajı düşürmek buna kafi gelir mi ve kapatma kararı çözüm mü ?

Tabi ki değil çünkü zaten Türkiye’nin %77lik seçmen kitlesi asla HDP ye oy vermem derken Bazı kesimlerde %55 lik bir kitle ise hdp kapatılsın diyor .

Yalnız öyle yada böyle Anayasa taslağı içine HDP nin kapatılması hususu mutlaka koyulacaktır.

Kararnama ile yasa çıkartılır ise HDP kapatılabilir!

Mesela Terör le iletişim halinde olanlar ne olursa olsun kapatılacaktır maddesi eklendiği takdirde de bundan sonra açılacak hiç bir parti bu kadar açıktan oynayamayacak

tır ve işte sorun da çözüme kavuşmuş olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ” Bir müjde vereceğim “çağrısını siz nasıl yorumladınız ?

Gara’da rehine askerlerimiz var ve biz oraya operasyon yapıp onları kurtaracağız diyen kaç kişi var aramızda mesela ?

Ben kesin kafeler ve lokantalar hakkında yahut hafta sonu yasakları kalkacak müjdesi verilecek ” diye bilmiş bilmiş konuştum şahsım adına ..

Ama duyduk ki bazıları şimdi de iskembe-i Kübra dan sallıyormuş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan operasyonu deşifre etti diye !

Vay be bunu iddia eden akıllılara bir tek soru soracağım Whatsapp mesajı olarak sizlere Gara operasyonu olacak diye bir mesaj geldi mi ?

Gelmedi ise Fetöcü ve PKK li değilsiniz müjdemi isterim.

Neden mi?

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “bir müjde vereceğim ” sözünü bazı yandaş medya ve onların para vericileri tırnak içine alıp üstün akıl zekaları ile olayla hiç bir iliyet bağı kurmaksızın “operasyonun mahremiyeti ihlal edilmiştir “cümlesini kurmuşlar !

Görmediği , Duymadığı,Maddi unsurla ve manevi unsuru birleştirmediği halde yani bir iliyet bağını ortaya çıkarmadan bunu kimse iddia edemez şayet eden varsa da ispatla yükümlüdür konuşamaz da !

BAYRAĞIMIZI pkk İSMİNİ YÜCELTMEK İÇİN KİMSE YARIYA İNDİREMEZ

Bayrak Yarıya İnmeli mi ?

O gün yapılan Harekat Türk Ordusunun harekâtıdır bunu bilen ve bilmesine rağmen bu bayrak bu vatan ve bu millet aklı ile birlikte bu sorumluluğun altina imza atarken gara operasyonunu sonunda illa bir siyasi suçlu bulma cabası içinde olanlar bence kendi üstlerinde biriken pisliği göstermeme derdin de olanlardır.

Yandaş bir medya gazete başlığı diyor ki ;

“Yas yerine şov” .

Ne yası ilan ediyorsun ?

PKK için bayrağımızı yarıya mı indiriyorsun?

Terör örgütünün yaptığını afişe edip böyle bir terörist grubunu büyütecekmisiniz?

Böyle bir talebe evet diyebilecek devlet yönetimi devlet ciddiyeti olabilir mi ?

ASLA !!!

Bugün Türk Bayrağını demogoji yolu ile yarıya insin tartışması ile yarıya indirtip PKK’nın ,hDP’nin ve fetönün ekmeğine yağ sürmek maksatlı Bayrak İnmeli yazıları yazan bizden gibi (Türk) gözüken Vatan Haini çok bu memlekette !

Teröristlerin yaptığı eylemler için hiç bir ulusunun bayrağı yarıya inemez !

TV 1000 adlı bir kanal da açık oturum da Yiğit adlı genç bir hukukçu nun konuşmasına denk geldim .

Hukukçu dedi ki ;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan size müjde vereceğim dediği zaman” bu bir zafiyetmidir açıkça söyleyeyim Whatsapp gruplarından herkes duydu, herkes konuştu açıkça söyleyeyim bana da geldi … Bana gelen PKK ya gitmemişmidir siz düşünün !! Üzücü bir şey başka hiç bir şey demiyorumdiyerek aslında burda hala bir oyun döndüğünü açıkça itiraf etti.?

İşte yukarıda size gelmeyen mesaj aslında vatansever olduğunuzun kanıtıdır dememin sebebide bundandır çok şükür bana gelmedi….

Peki aranızda cep telefonuna boyle bir mesaj gelwn kimse var mı ?

Hakan Akgün

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.