Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ormanlının Değişen Kaldırımları Ve Yapılan Hizmet Kahvaltı Ekibi Karıştırıcılarını Neden Rahatsız Etti ?

Ormanlının Değişen Kaldırımları Ve Yapılan Hizmet  Kahvaltı Ekibi Karıştırıcılarını   Neden Rahatsız  Etti ?
28 Şubat 2021 00:55 | Son Güncellenme: 6 Mart 2021 02:23
503
A+
A-

Ormanlı’nın çehresi değişiyor

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ormanlı Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kazandırdı. Kent merkezine taşların döşenmesi ile şehrin çehresi değişiyor.

Ormanlı Beldesi’nde yağmur suyu taşıma ve kanalizasyon hattının yenileme çalışmalarında sona gelindi. Koronavirüs ile mücadelenin yanı sıra beldenin çevre düzenlemesine de büyük önem veriliyor. Altyapı çalışmalarının ardından ve sokaklara taşlar döşeniyor. Devam eden hummalı çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, arkadan konuşulanlara bakmadıklarını vurguladı.

Başkan Başol açıklamasında,“2 tane mahallemizin altyapı çalışmalarını yaptık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Milletvekillerimizin desteği ile taş desteği aldık. Yaklaşık 5 bin metrekare taş uyguladık. 2 gün kadar işimiz kaldı, inşallah güzel olacak.

Ormanlı çevresi ve köyleri ile güzel bir beldemiz. Biz sadece beldemiz ile alakalı değil, çevremiz ile ilgili de hizmet yapmaya çalışıyoruz. Ormanlı’nın kurulduğu günden bu güne 5. Belediye Başkanıyım. Dolayısıyla arkamda ne kadar eser bırakırsam mutlu olacağımı düşünüyorum, çalışmalarımız o yönde.

Yollardaki dışarıdan gelen suları toparlamak için logar dediğimiz sistem ile altyapıya 2 tane boru döşedik. Bir tanesi tuvalet giderleri, bir tanesi yollardan gelen sularımızın giderleri oldu.

Sular artık alttan gidecek.” İfadelerine yer verdi.Ormanlı beldesi esnafı ve sakinlerinden Nezih Can, Şeref Tosuncuk, Hasan Öztürk ve Mehmet Cebeci yapılan çalışmaları değerlendirerek memnuniyetini dile getirdiler.

Başol Başkana Parke Konusunda İmali Sekilde Saldırı yapanların Kahvaltı adı altında yapılan kanunsuz Toplantının Basın Ayağının Olması Sizce Tesadüf mü ?

Basın ayağını destekleyenler Ak Parti içinden birileri mi ?

PEK YAKINDA ,

AK PARTİ’NİN TÜM YETKİLİLERİ ,BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİMİ BAŞTA OLMAK ÜZERE GÖZDAĞI VERME ÇABASI İCİNE GİRENLERİN AMA NE HİKMETSE İLCE BAŞKANI VE HAMDİ VEKİLİ BU SÜRECİN DIŞINDA TUTANLARIN GİZLİ PAZARLIĞINI VE GERCEK KİMLİKLERİNİ ORTAYA DÖKECEĞİZ.

Akgün Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.