Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KUMPAS PLANI SAVCILIKTAN DÖNDÜ

KUMPAS PLANI SAVCILIKTAN DÖNDÜ
22 Aralık 2020 08:36 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2020 08:46
4.090
A+
A-

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR

ŞİMDİ SIRA SİZDE…

Ereğli’de günlük yayın yapan haber sitesi sahibi Hakan Akgün, kendisi hakkında açılan ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ davasından takipsizlik kararı aldığını bildirdi.

Ereğli’de yazılmayanları yazan, doğru bildiğinden şaşmayan kalem Hakan Akgün’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiası ile ilçede ki bazı yerel gazete sahipleri tarafından eyyamcılık yapılmıştı.

Bu gazeteciler söz konusu paylaşımı çarpıtarak haber sitelerinden haberleştirmiş ve Hakan Akgün’ü sözde halk gözünde itibarsızlaştırmaya çalışmıştı.

Konu ile ilgili olarak kişi ya da kişilerce CİMER hattına şikâyet edilmiş ve paylaşım hakkında da suç duyurusunda bulunulmuştu.

Savcılık makamınca yapılan inceleme sonrasında dava açılmasına gerek görülmeyerek ‘KOVUŞTURMAYA GEREK OLMADIĞI’ na karar verilmiştir.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Akgün medya imtiyaz sahibi Hakan Akgün, kendisi hakkında haber yapan yayın kuruluşları sahipleri İ. Necati Günay, Sina Çıladır, Mustafa Keleş, Seyhan Dikay ve Sevil Karaarslan’a dava açacağını ifade etti.

http://www.cilek67.com/haber-cumhurbaskanina-hakaret-e-sucduyurusu-7086.html

http://www.damar67.com/ak-parti-tabani-ayaklandi-21306-haber/https://www.yeniufuk.com.tr/cumhurbaskanina-hakarete-sucduyurusu-19274-

haber/http://www.ereglirotahaber.com/haber/cumhurbaskani-erdogana-sosyal-medyadan-hakaret-etti-

16606.htmlhttp://www.canhaberim.com/haber-ak-partiyi-kimler-dizayn-etmeye-calIsIyor-ulan-tayyip-diyenleri-hangi-reis-dusmanlarI-koruyor-10707.html

HEPSİNE DAVA AÇMAK HAKKIM DOGDU

Akgün açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğim iddia edilip hakkımda suç duyurusunda bulunulmuştur.

Söz konusu soruşturma sonucunda takipsizlik kararı alarak bu durumun sadece iddiadan ibaret kalmış olduğu değerli savcılarımız tarafından da tespit edilmiştir.

Bu durumdan yararlanmak isteyen kişiler olmuştur.

Kamuoyunda resmimi ve ismimi açık açık kullanarak kişilik haklarım bu şahıslar tarafından zedelenmiştir.

Mesleğimin bize yüklediği toplumsal konum itibariyle mesleki onurum zarar görmüştür.

“Tüm bu yaşananlara sebep olan başta Yeni Ufuk Gazetesi ve Sina Çıladır’a, Damar67 ve Minber Gazetesine ve sahibi İ.Necati Günay’a,Can Haber ajansına ve Mustafa Keleş’e , Çilek 67 ye ve Sevil Karaarslan’a ,S Rota Haber ajansına , Seyhan Dikay’a Ve Beni Cimere şikayet eden o malum şahıs, “bel altı” saldırma yöntemi ile iftira suçunu basın yoluyla işlemiştir.

Bu nedenle bu hususta da şikayetçi olma zorunluluğum gündeme gelmiştir.

Yukarıda açıkladığım nedenler ile, gerekli soruşturmanın yapılarak hakkımda asılsız iddiada bulunanlar hakkında basın yoluyla iftira suçlarından iddianame hazırlanarak kamu davası açılmasını talep edeceğimi siz değerli kamuoyuna bildiririm”

Akgün Medya Okurlarına Ve Bana Güvenen Tüm Dostlarımıza

Saygılar Hakan Akgün

YORUMLAR

  1. Erdemirli dedi ki:

    Senin nasıl vatan sever ve ahlaklı olduğunu bilir en iyi ak partimizden daha iyisin.senin bu zamana kadar hakkını yiyenler allahindan bulsun hakan kardeşim. Doğru insan iyi insan işçi dostu hakan akgun