Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Ahmet Mahmut Yurtkuran Suç Mu İşliyor? Yoksa …

Ahmet Mahmut Yurtkuran Suç Mu İşliyor? Yoksa …
3 Ocak 2021 18:46 | Son Güncellenme: 9 Ocak 2021 22:27
2.845
A+
A-
Ahmet Mahmut Yurtkuran Suç mu İşliyor ?
Yoksa …
Günlerdir Sosyal Medyada yazdıkları ile milleti şaşırtan ve ” ben bu memlekette cezasını çekmeyecek kötü insan bırakmayacağım “tarzı ihbar yazıları yazıp yetkilileri göreve çağıran bir Ahmet Mahmut Yurtkuran klasiği izliyoruz..

Kişi resmen Ereğli içinde dönen dolaplar analizini yaşadıkları ile destekleyip yazıyor ,Sallamıyor sallıyor isem buyursun adalet alsın beni cezamı versin diyor!!

Deli mi bu ?

Deli ise dışarda ne işi var ?
Deli ise son yaptığı ihbarlar neden boş çıkmadı?

Ahmet Mahmut Yurtkuran iki ayda iki ihbar mektubu ile iki kişiyi uyuşturucudan sebep yakalatıp beycumaya gitmelerine vesile oldu kaç kişi biliyor aranızda bu konuyu ?

Sonuç ta Türkiye Cumhuriyeti Adalet Sistemi 15 Temmuz sonrası suçlularla daha öncesinden kararlı şekilde mücadele ediyorken o da yargıya güvenip yazıyor ..

Ahmet Mahmut Yurtkuran isimli bir vatandaşın Ereğli’de dönen dolaplar adı altında ihbar niteliği taşıyan korkunç açıklayıcı bilgiler niteliği taşıyan yazılarını sosyal medyadan okuyor paylaşımları karşısında yetkililerin sessiz kalmasını da hayretler içinde seyrediyoruz..

Biz yetkililere halkı aydınlatmak açısından bir kaç soru yöneltmek istiyoruz ;
Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan aşırı sevgi anlatımında biraz aşırıya kaçan Akgün Haber imtiyaz sahibi Hakan Akgün’ü organize olarak medya ekibi ile halkın gözünde suçlu gösterip, sonrada yargılatan kişilerin arasından ismi geçen şahsın hakkında ihbar niteliği taşıyan yazı karşısında yetkililerin sessiz kalması bize göre çok manidar bir durumdur..

“Ulan Tayyip sana Helal Olsun” diye sevgimizin ifadesini belki de olmayacak aşırı samimi şekilde kullanan Akgün medya imtiyaz sahibi Hakan Akgün’ü hemen yakalayıp savcılığa sevk etme başarısını gösteren yetkililer neden konu Sina adlı vatandaş ,Okan adlı vatandaş olunca savcılık bürosuna rapor hazırlayıp adlı işlemleri başlatmıyorlar?

Yoksa başlattılar da biz mi duymadık?

Konu sadece bizim ismimiz olunca mı bu hassasiyet gösteriliyor ?Aldığımız kovuşturmaya yoktan da anlaşıldığı üzere Suçsuz bir kişinin(hakan Akgün) hakkında yasaları en hızlı şekilde dizayn ettirip, devletin adalet kısmına ayar verenlerin isimlerinin açık açık yazıldığı ihbar mektubunun neden sizin nezdinizde bir anlamı yok?

Ama Ahmet Mahmut Yurtkuran’ın isnat ettiği suçlar çok korkunç..

Düşünseniz sahte sarı basın kartı verilen kızlar var diyor bu kızlar kim ?
İş adamları ile emirler alınıp birlikte olan ve menfaat sağlayan bir çeteden bahsediliyor bunlar kim ?
Bunların başı kim ?
Ortada uyustucu trafiğinden bahsediliyor !
Kim bu uyuşturucu trafiğindeki aracılar , yakınlarına yol verenler bazılarını görmeyip bazılarını da suçlu ilan edenler?

Kepezde tutulan Kiralık evler ,Masaj salonuna polis diye tanıtılan gazeteciler kim bunlar ?

Ahmet Mahmut Yurtkuran’ın iddia edip suçladığı şebeke dediği bu kişilerin üzerine gidilecek mi ?

Yada Ahmet Mahmut’un söyledikleri yalan ise iftaradan ceza almayacak mı ?
Konunun ,
İddiaların,
İddialarda ismi geçen kişilerin

Takipçisiyiz …
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.