Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Annemiz kutsaldır öyle değil mi ?

Annemiz kutsaldır öyle değil mi ?
3 Ocak 2021 15:11 | Son Güncellenme: 3 Ocak 2021 19:31
704
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde park yerinden çıkarken meydana gelen kaza sormasında yaşanan tartışma ve kavga anı güvenlik kameralarına yansımıştı.

Taraflardan Şehit babası Kamil Demirci burnunun kırıldığını iddia ederek İmam Ahmet Akkaya ise KamilDemirci’nin kendisine küfürler ederek saldırdığını, yumruk atmaya çalıştığını ve annesine küfür edince kendisinin de refleks gösterdiğini savundu.

.Demirci ailesinin kızı Arzu Demirci ise haber için kendisini arayan gazetecilere ‘Haberin ulusala çıkmasını istemiyoruz. Bu konuda sessiz kalacağız.

Biraz da durumumuz iyi değil” diyerek konuşmak istemedi.
Olay 30 Aralık Çarşamba günü İlçe Spor Müdürlüğü binası önünde meydana geldi.

İddiaya göre Alaplı Gümeli beldesinde imam Ahmet Akkaya, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önündeki aracıyla geri manevra yaptığı sırada arkasında bulunan Kamil Demirci’nin kullandığı araca çarptı. İki taraf arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına da yansıyan kavgada, imam Ahmet Akkaya üzerine gelen Kamil Demirci’ye yumruk attı. Yumruk sonrasında yere düşen KamilDemirci Ahmet Akkaya’nın üzerine gitmeye devam edince araya giren vatandaşlar tarafları birbirinden ayırdı.


İMAM AKKAYA KONUŞTU…


Olayda Şehit Babası Kamil Demirci ile yaşadığı tartışmayı anlatan İmam Ahmet Karakaya, kendisinin Spor İlçe Müdürlüğü’ne Kamil Demirci’nin kızı Arzu Demirci’nin yardım istemesi üzerine gittiğini, işinin bitiminde otoparktaki aracına bindiğini, bindiği sırada arkasında arabanın olmadığını ve kazanın bu şekilde meydana geldiğini iddia etti. Araçtan indikten sonra Kamil Demirci’ninb kendisine tepki verdiğini ve kendisinin de ‘Araçta büyütülecek bir şey yok, gerekeni yaparız’ dediğini ifade eden Ahmet Akkaya, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde yol ortasında kalan aracını çekmek için aracına bindiği ve geri geri gittiği sırada Kamil Demirci’nin kendisine küfür etmesi sonraısnda araçtan indiğini kaydetti. Sonrasında ise Kamil Demirci’nin üzerine yürüdüğünü ve yumruk armaya çalıştığını kaydeden Ahmet Karakaya “Olay günü 30 aralıktı sanırsam öğleden sonra amcamızın kızı beni aradı, arşivle ilgili işin içinden çıkamadığı için benden yardım etmemi istedi. Bir saat sonra ona geleceğimi söyledim, bir saat sonra onun yanına gittim spor müdürlüğüne gidiş sebebim bu, arzu hanıma yardım ettim evraklar konusunda, hatta bazı konularda ona ben yapacağım dedim teşekkür etti. Daha sonra oradan ayrılırken otoparkta ki aracıma doğru yöneldim ve otopark boştu zaten görüntü kayıtlarında bu var ben araca binerken otopark boştu bir daha hani arkaya bakma ihtiyacı hissetmedim. O ara benim arkama geldi ben onu fark etmedim geri geri gelirken arabaya vurduk bu bir kaza küçük bir kaza yani çok küçük bir kaza, araçtan indim hemen ileriye aldım araçtan indim.

Baktım bir şey yok ufak bir kaza ne gerekiyorsa yaparım dedim, fakat amca arabadan camından doğru bana bağırmaya başladı. Dedim “amca yok yani yapacak bir şey yok” küçük bir kaza ne gerekiyorsa yaparım dedim daha sonra insanlarda oraya toplanmaya başlayınca, hani daha fazla şey olmasın diye arabayı oradan bir çekeyim dedim. Arabayı oradan geri geri çıkartırken, cam hizaları aynı hizaya geldi ve tekrar bana bağırmaya başladı.

Polis çağıralım tutanak tutalım demiyor sürekli bağırıyor. Ama ondan sonra “Amca dedim bunda ne var dedim” şey yapma sonra bana küfür etti. Ettiği küfürü burada söyleyebilir miyim bilmiyorum ama işte bana küfür etti. Küfür edince ben araçtan aşağıya indim, kaçacak olsam niye araçtan ineyim öyle değil mi? Kaçıyormuş diye haberler yapıldı hakkımda kaçacak olsam niye araçtan aşağıya ineyim, araçtan aşağıya indim iner inmez benim aracın ön tarafından doğru koşarak ve tekrar aynı küfür ederek, yumruğunu da havaya kaldırmış bir şekilde geldi. Ben dur dedim amca kendimi geriye attım yani yaşı benden büyük elbette mustaribim hakikaten bu konuda.

Tekrar üzerime doğru yeltendi ben hep her defasında geri kaçtım ama her üzerime yeltenişinde bana yumruk salladı, bana küfür etti. Hanımının yanında kızının yanında ki ben onun vallahi billahi tallahi şehit babası olduğunu bilmiyorum hani vallahi bilmiyorum, oradaki kızın babası olduğunu da bilmiyorum, sadece ooay için oradalar sanıyorum. Bir kalabalık var onu tutmaya çalışıyor fakat bunlara rağmen hala üzerime doğru geldi zaten bu görüntülerde de var. Sürekli geri kaçtım yapma diye ellerimi, hani ellerim durdurur ucasınaydı, ondan sonra anneme küfür etti. Hani bende buna karşılık bir refleks gösterdim. Annemiz kutsaldır öyle değil mi?

şehidimizde kutsal, şehidimize de can feda ona saygımızda sonsuz ama benimde annem kutsal. Ben ister istemez refleks gösterdim, refleksi gösterdikten sonra ben yine geri kaçtım. Orada hanımının hakaretlerine maruz kaldım, diğer insanların akrabalarının hakaretlerine maruz kaldım. Üzgünüm keşke böyle bir olay hiç yaşanmasaydı ancak ne kadar geri kaçsam da, geri atsam da kurtaramadım kendimi hani böyle bir şeyi yaşadık. Karakola gittik o şöyle oldu; olayı yatıştırmak için, beni bir odaya aldılar onu diğer odaya aldılar. Daha sonra hani beni görünce daha sonra polis arabasının orada olduğunu görünce, tekrar hemen oraya geri geldim polisleri görünce hemen Polisler beni sordular Ahmet Akkaya sen misin dedi, benim dedim beni alıp emniyete götürdüler. Daha sonra şikâyetçi olmayacaklarını öğrendim, eğer masraflarını karşılarsam. Tabi ki dedim hem mustaribim keşke hiç yaşanmasaydı bu olay, şikâyetçi de olmayacağım, onlarda şikayetçi olmak istemediler şikayetçi değiliz dediler, şikayetçi olmadılar bende şikayetçi olmadım anlaştık sulha bağlandı. Daha sonra işte ertesi gün mü iki gün sonramı tam olarak şey yapamıyorum gelen haber, amcamızın burnu kırılmış ki öyle bir şey yoktu o günde yoktu daha sonra hastane raporlarında da yoktu. Burnu kırılmış diye tekrar benden şikâyetçi olmuş ve olayı basına taraflı bir şekilde bildirmişler” dedi.
Akkaya, daha sonra ise Demirci’nin kendisinden şikâyetçi olduğunu öğrendiğini ifade etti.

Akkaya, kendisinin de Kamil Demirci ve ailesinden, ayrıca haberleri yapan gazetecilerden de şikayetçi olacağını ifade etti.
Diğer yandan olayı tarafı olan Kamil Demirci’nin kızı Arzu Demirci ile haber konusunda telefon ile yapılan görüşmede, Arzu Demirci “Biraz beklemede kalacağız.

Resmi Kurumlarla da görüşüyoruz. Fazla da ulusal basına da çıksın istemiyoruz. Şehit ailesiyiz. Gururumuz rencide oluyor. Sözcü gazetesinde çıktı. Daha çok istemiyoruz. Birazda kötü durumdayız açıkçası. Bekleme kalacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.