FOTO KAPAN HER ŞEYİ KAYDETTİ!
Güvenlik güçlerinin kurduğu foto kapan sistemi, ormanlık alandaki yasa dışı kenevir ekimi iddiasını ortaya çıkardı. Siyasi parti ilçe başkanı ile oğlu gözaltına alınırken, olayın ayrıntıları kamuoyunda büyük yankı uyandırdı
Siyasi parti ilçe başkanı ve oğlu, uyuşturucu ekimi iddiasıyla suçüstü yakalandı
Sessizce kurulan foto kapan sistemi, uzun süredir takip edilen bir iddiayı gün yüzüne çıkardı. Güvenlik güçlerinin yürüttüğü teknik takipte, ormanlık alanda yasa dışı uyuşturucu ekimi yapıldığı öne sürülen bölge adım adım izlendi.
Elde edilen görüntülerde, araziye düzenli olarak gidildiği, ekili alanın sulandığı ve bakımının yapıldığı iddia edildi. İncelemelerin ardından operasyon için düğmeye basıldı.
Operasyonda, bir siyasi partinin ilçe başkanı ile oğlu gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında alınan ifadelerde ilçe başkanı, ekili olduğu iddia edilen kenevirlerin oğluna ait olduğunu, kendisinin olayla ilgisinin bulunmadığını öne sürdü. Oğlu hakkında da adli işlem başlatıldı.
Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.
Bu olayın yaşandığı yer ise sanıldığı gibi bulunduğunuz şehir değil. Söz konusu operasyon, Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde gerçekleştirildi. İddiaya göre gözaltına alınan kişi, CHP Çüngüş İlçe Başkanı Seyit Akdağ, diğer şüpheli ise oğlu Zülfikar Akdağ oldu. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.













