Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Kaleci Yoğun Bakımda…

Kaleci Yoğun Bakımda…
27 Kasım 2022 18:37 | Son Güncellenme: 27 Kasım 2022 23:16
569
A+
A-

Zonguldak Süper Amatör Lig’inde mücadele eden Akınspor ile Çaycuma spor arasında oynana karşılaşama da rakip futbolcu ile çarpışan Çaycuma spor kalecisi Aykut Demirdelen ağır yaralanması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı.

 

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğa oynayan Akın spor Şehit Vefa Karakurdu Stadında Çaycumapsoru konuk etti. Karşılaşmanın 52. Dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen, Akın spor oyuncusu Mustafa Gürbüz ile çarpıştı. Başına ve kulağına aldığı darbe ile ağır yaralanan kaleci Aykut’a ilk müdahale saha kenarında bulunan sağlık ekiplerinin yanı sıra tribünde bulunan ve doktor olan CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul müdahale etti.
Ambulans bulunmayışı ise büyük tepki çekti. İlk müdahalesi yapılan kaleci Aykut Demirdelen daha sonra Özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

KAFATRASIND AKIRIKLAR VE KANAMASI VAR

Karşılaşanın hemen ardından Çaycuma spor Başkanı Enes Eser ve Akın spor kulüp başkanı Akın Katı, Özel Echomar hastanesine gelerek kaleci Aykut Demirdelen’in durumu hakkın da bilgi aldı. Echomar hastanesi yoğun bakım doktoru Hakan Ateş, Aykut Demirdelen ’in kafasından ciddi kırklar ve kanama olduğunu, 3 gün uyutulacağını ve daha sonra ameliyata da ilaç tedavisi ile mi devam edileceğinin kararının verileceğini ifade etti.

Diğer yandan Akın spor kulübü yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından “”Girdiği pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen’e ve Çaycumaspor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yoğun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle” mesajını yayınladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.