Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

OCAK; ” BU MUHTEŞEM KALABALIĞIN GÖSTERGESİ ALAPLI’DA DEĞİŞİMİN BİR İŞARETİDİR”

OCAK; ” BU MUHTEŞEM KALABALIĞIN GÖSTERGESİ ALAPLI’DA DEĞİŞİMİN BİR İŞARETİDİR”
10 Mart 2024 02:14
60
A+
A-

OCAK; ” BU MUHTEŞEM KALABALIĞIN GÖSTERGESİ ALAPLI’DA DEĞİŞİMİN BİR İŞARETİDİR”

Alaplı Ak Parti Teşkilatı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ”Kadınlar Matinesi” düzenledi. Alaplı Çalışkanlar düğün Salonu dolduran 2000 yakın kadınlar gönüllerince eğlendi. Alaplı Ak Parti Belediye Başkan Adayı, etkinliğe katılan tüm kadınların gününü kutlayarak sevgilerini ifade etti.

Alaplı Çalışkanlar düğün salonu tıklım tıklım dolarken, Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Recep Ocak ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Salona girişi sırasında büyük sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde salonda bulunan 2000 yakın kadınlar aynı anda ” Başkan Recep Ocak” diye tezayütte bulundular.Ak Parti’nin düzenlediği 8 Mart Kadınlar günü proğramına yoğun katılım gösterdiği eğlence programına hanımlar, gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.

Gecede konuşan Başkan Adayı Recep Ocak “Hepinizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. O kadar güzel ve güçlüsünüz ki; benim daha fazla çalışmamı olan inancımı ve güvenimi artırdınız. Bugün gerçekten çok duyguluyum. Bugüne gelmemi sağlayan anneme çok teşekkür ediyorum.çok zor süreçten geştik,dokuz yaşında babamı kaybettim, beni hiç bir zaman yalnız bırakmadı,bugün bu mutlu günümü gördüğünden dolayı ona şükranlarımı sunuyorum. Beni bugünlere ulaştırdı.Her zaman arkamda dimdik durdu. Amcama aile büyüklerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta eşim Emine hanım olmak üzere bu yolda benimle yürüyen siz değerli kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum. Beni çok onurlandırdınız, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kadın eli heryer güzelleşir. inşallah 31 Martta bize vereceğiniz destekle Alaplı’yı güzelleştireceksiniz. Siz aslında Alaplı’yı gününü belirleyeceksiniz, Alaplı’ya bu zamana kadar gelmeyen hizmetleri sizin desteğinizle gücünüzle bu kardeşiniz gece gündüz uyamadan beş yıl boyunca size hizmet ederek Alaplı’da nasıl bir değişim olacağına yeni bir şehir nasıl kurulacağını yeni bir vizyon burada yeni projelerimiz nasıl hayata geçirebileceğimizi hep birlikte göreceğiz, ama en büyük destekçimiz kadınlardır. Sizde şunu gördük, Alaplı artık değişim istiyor sizlere şükran duygularımı sunuyor, bu güzel gününüzü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Programda sonunda Kadın kolları tarafından hanımlara hediyeler verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.