Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 17°C

Sesli: “Festival için esnaftan para istemeyeceğiz”

Sesli: “Festival için esnaftan para istemeyeceğiz”
22 Şubat 2024 18:04
138
A+
A-

Sesli: “Festival için esnaftan para istemeyeceğiz”

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, sahil taksi esnafını ziyaret etti.

#Murat Sesli #Esnaf

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, sahil taksi esnafını ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Murat Sesli’ye, taksici esnafından tam destek geldi. Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli’yi, belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden çok iyi bildiklerini ve içlerinden biri olduğunu belirten taksici esnafı, verdiği sözleri yerine getireceğine dair inançlarının tam olduğunu belirtti.

Taksici esnafına projelerden bahseden Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkan Murat Sesli, burada yaptığı konuşmada, belediyenin hiçbir işletme veya ticaretle uğraşan esnafın, taksicinin ortağı olmadığını söyledi.

Sesli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Belediye hiçbir taksicinin, esnafın ortağı değildir. Muhakkak alması gereken ücretler vardır. Festivalde ne taksi duraklarından ne halk otobüsçülerinden ne de Ereğli esnafından para istemiyoruz. Biz festivali nasıl yapacağımızı 2008 yılında gösterdik. Festivali yapacak olanlar bankalar, ulusal marketler. Biz bunlardan alacağımız paralarla festivali çok rahatlıkla yapıyoruz. Sorunlarınızın sadece maddiyat ile ilgili olmadığını biliyoruz. Gittiğiniz yollarda Ereğli’nin her köşesine giriyorsunuz. Yollarımız çok kötü. Bunu gelir gelmez çözüyoruz. 2008 yılında 120 bin ton asfalt dökerek rekor kırdık. Ereğli’nin en az 300 bin ton asfalta ihtiyacı var. Geldiğim zaman Ereğli’de asfaltsız yer bırakmayacağız. Asfaltın tamamını yenileyeceğiz. Bunu yaparken de asfaltın üzerinde asfalt olmaz.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.