Dolar 32,3909
Euro 34,6837
Altın 2.421,69
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 16°C

Sesli Yeni Mahalle’de çiçeklerle karşılandı

Sesli Yeni Mahalle’de çiçeklerle karşılandı
6 Mart 2024 00:23
69
A+
A-

Sesli Yeni Mahalle’de çiçeklerle karşılandı

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayı OP. Dr. Evrim Balbaloğlu ve belediye meclis üyeleri Yeni Mahallespor Kulübü, Çınar Taksi ve Orta Camii mevkisindeki esnafları ziyaret etti.

 

İlk olarak Orta Cami esnafını gezen İYİ Parti heyeti esnafa hayırlı işler dileyerek, destek istedi. Orta Cami esnafı tarafından ilgiyle karşılanan heyet, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli’ye desteklerini ifade etti.

Orta Cami ziyaretinin ardından Çınar Taksi esnafını ziyaret eden İYİ Parti heyeti, şoför esnafının sorunlarını bildiklerini ve göreve geldiklerinde sorunların çözümü olacaklarını söylediler. Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, ekip olarak göreve geldiklerinde şoför esnafından festivalde para almayacaklarını vurguladı. Sesli konuşmasında; “Şoför esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi taksici ve şoför esnafımız belediyenin ortağı değildir. Festivallerde şoför esnaflarımızdan para almayacağız. Yüksek vergilerinizi düşüreceğiz. Yollarımız çok kötü durumda, mahalleler hala benim belediye başkanlığı döneminde döktüğüm asfaltla duruyor. Tüm mahallelerde asfaltları yenileyeceğiz.”

Çınar Taksi esnafı, Sesli ve ekibine başarılar dileyerek, çıktıkları yolda kolaylıklar diledi.

 

“Kendi Evimize Gelmiş Gibi Olduk”

Daha sonra Yeni Mahallespor Kulübü’nü ziyaret eden İYİ Parti heyeti burada çiçeklerle karşılandı. Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli’ye çiçek takdiminde bulunan Yeni Mahallespor Ailesi, Sesli’ye desteklerini ifade etti.

Gençlik yıllarında Yeni Mahallespor’da futbol oynayan ve burada kaptanlık yapan Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Yeni Mahallespor’un evi gibi olduğunu belirtti. Sesli konuşmasında şu sözlere yer verdi “Kendi evimize gelmiş gibi olduk, muhteşem karşıladınız. Burası benim evim sayılır. Bu takımda futbol oynadım ve bu takım beni 20 yaşımda kaptan yaptı. Askere de kaptan olarak gittim. Yeni Mahallespor’un futbol hayatımda çok büyük izi var. Yeni Mahallespor benim için özel, tabi sizlerde benim için özelsiniz. 2007-2009 yılları arasında belediye başkanlığım döneminde spora çok önem verdik ve katkılarımızda oldu. İnşallah yine ekibimizle beraber göreve geldiğimizde Ereğli’mizde profesyonel lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun yanında amatör spor kulüplerine de desteğimiz olacak. Sizlere daha önceden söz verilen ama yapılmayan halı sahayı da biliyorum. Biz şimdi söz vermiyoruz, göreve geldiğimizde yapınca görürsünüz. Bizim ağzımızdan çıkan sözdür. Kendi içimiz de futbolu çok iyi bilen arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızı davet ederek, hiç olmazsa 2. lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Ereğli’ye yakışan Trendyol 1. Lig’dir. Spor benim için olmazsa olmazım” dedi.

 

Yeni Mahallespor Kulübü Başkanı Hamdi Ustaoğlu, Sesli ve ekibine çıktıkları yolda başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YORUMLAR

  1. Çilek Kentli dedi ki:

    I. Murat mı II. Murat mı? :))