Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Tır Kazası İle Alakalı Sigortacıdan Bilgi Paylaşımı

Tır Kazası İle Alakalı Sigortacıdan  Bilgi Paylaşımı
31 Ocak 2021 16:28 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2021 16:37
528
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün gece saatlerinde TIR üzerinden yola dökülen saclar nedeniyle yol trafiğe kapanmış, sacların toplanmasının ardından da yol yeniden trafiğe açılmıştı.

Ereğli’de sigortacılık hizmetini sürdüren Önder Turan, kendi sigorta şirketinin sigorta yaptığı TIR kazasında olay yerine Vinç, forklift ve çekici ile gelerek çalışmaları bizzat kontrol etti.

Turan yaşanan kazanın paketlemeden kaynaklanan kusurdan değil şoför hatasından kaynaklandığını ifade etti.

Önder Turan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “Bize gelen ilk bilgiler Ereğli’den sacı yükledikten sonra Aksaray istikametine doğru giderken, seyir halindeyken ve yolun yabancısı olması sebebiyle viraja sert gidiyor. Bundan dolaylıda üzerinde ki sacı gördüğünüz gibi asfalta düşürüyor.

Biz de öncelikle kurtarma için ekibimizle forkliftimizle, vincimiz ve kurtarıcımız ile yolu temizleyerek trafiğe açmak için buradayız.

Dışarında üçüncü bir firmadan yüklenen saclar. Burada kusur paketlemede değil. Tamamen sürücüde. Sorun bu yolun yabancısı olduğu için.

Kazayı yapan Ereğli’den bir sürücü değil. Yolu bilmediği için kazayı yapıyor.

Kısıtlama saati olduğu için de herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığı içinde mutluyuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.