Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

İBRAHİM SEZER HUZUREVİ SAKİNLERİNE İFTAR VERDİ

İBRAHİM SEZER HUZUREVİ SAKİNLERİNE İFTAR VERDİ
26 Mart 2024 01:13
92
A+
A-

 

İBRAHİM SEZER HUZUREVİ SAKİNLERİNE İFTAR VERDİ

YAŞLILARIMIZ İÇİN HER TÜRLÜ ÖZVERİYE HAZIRIZ.

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, İzmirlioğlu Huzurevi Sakinleri için İftar yemeği verdi.

Başkan Adayı İbrahim Sezer ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte düzenlediği iftar yemeğine İzmirlioğlu Huzurevi’nde kalan yaşlılar davet edildi.

İbrahim Sezer’in yaptığı konuşmada: “Yaşlılarımızın sağlığı ve mutluluğu için elimizden gelen her türlü özveriyi gerçekleştireceğiz. Yaşlılarımız ile birlikte bu iftar yemeğinde bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduk. Bu Ramazan Ayı’nda iftar yemeğinde yer alan değerli misafirlerimize, bizimle oldukları için teşekkür ederiz. Yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu ve onlara destek olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.”

Başkan Adayı İbrahim Sezer iftar yemeğinde yaşlılara belediye başkanı olmasından itibaren yaşlılar için yapacağı projelerden bahsetti. Sezer açıklamasında:

“Yaşlılarımızın Ereğli’de huzur ve refahı için Sosyal Belediyecilik kapsamında elimizden gelen her türlü hizmeti ve imkanları sunmaya kararlıyız.

Belediye Başkanı olduğumuz andan itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı desteği ile yapacağımız ve yaşlılarımızın da tüm imkanlardan faydalanabileceği Özel Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi, hayata geçirmek için hızlı girişimlerde bulunacağız. Bu merkez; doğayla iç içe ve huzurlu bir ortam sağlaması amacıyla, hem tek katlı müstakil bungalov evlerden, hem de içinde her türlü sağlık hizmetinin sunulabileceği otel konforuna sahip binası ile yuva sıcaklığında ortam sağlayacak bir tesis niteliğinde olacaktır. Buraya gelen misafirlerimiz sağlık hizmetlerinden, fizik tedavi merkezine, kapalı yüzme havuzundan, doğa yürüyüş ve spor parkurlarına, hobi bahçelerine kadar her türlü olanaktan yararlanabileceklerdir. Sürekli sakinlerinin yanında, ihtiyaç hisseden, huzurlu bir ortamda dinlemek için dahi kalmak isteyen misafirler içinde günü birlik tesis niteliğinde olacaktır” dedi.

Ayrıca Sezer, Kepez Mahallesi Dağ evleri mevkiinde 19 bin m2 alanda, gencinden yaşlısına kadar herkesin faylanabileceği huzurlu piknik, eğlence ve dinlenme gibi sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı Millet Bahçesini oluşturacakları müjdesini verdi.

İftar sonrası Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, İzmirlioğlu Huzur evi sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.