Dolar 32,6073
Euro 34,7559
Altın 2.515,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Yağmurlu
Zonguldak
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kadın Gücü Kooperatifini Genel Başkan Ziyaret Etti

Kadın Gücü Kooperatifini Genel Başkan Ziyaret Etti
30 Mayıs 2022 17:44 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2022 21:44
502
A+
A-

Bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak için 29 Mayıs Pazar günü Karadeniz Ereğli ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, ziyaretleri kapsamında Kadın Gücü Kooperatifi’ni ziyaret etti.
Kadın Gücü Kooperatifi’nin At Kapısı Mevkiinde ki satış noktasını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı Kadın Gücü Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri Yaşare Aydın, Gönül Çelik ve Safiye Karaarslan karşıladı. Kadın gücü Kooperatifi’nde aldığı bilgiler sonrasında Kadın Gücü Kooperatifi yönetimini tebrik etti.
Göreve geldiği günden bu yana 80 bin kilometrelik bir yolculukla ülkenin 81 ilini de gezdiğini ve her bir ile ikinci kez ziyaret turlarına başladığını kaydeden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka şunları söyledi:

GELECEĞİ KADINLAR DEĞİŞTİRECEK.”

“Bugün Zonguldak’ta ve Ereğli’de halkımızla bir araya geldik. Halkın iktidarını kurma kararlılığımızı bir kez daha yüksek sesle haykırmaya geldik.

Geliyoruz! Geliyor gelmekte olan!

Ama şu da bir gerçek; onu getirmek için bizler de çok çalışmalıyız. Kadınlar olarak geleceği değiştirenler bizler olacağız. Onun için de umudu örgütlemeye geldik. Örgütlendikçe daha çoğalıyor, çoğaldıkça da umudu daha fazla örgütlüyoruz.”

“EREĞLİLİ KADINLAR BİR SİNERJİ İÇERİSİNDE.”

“Ereğli’yi ve Kadın Gücü Kooperatif yönetimini çok coşkulu buldum. Dayanışma ve birlik içinde… Özellikle kadınlar açısından bir sinerji içerisinde buldum. Dilerim bu birlik-beraberlik ruhu yürek yüreğe, omuz omuza bir mücadeleyle iktidara taşır partimizi. Hep söylüyoruz: Geleceği kadınlar şekillendirecek. İktidar yürüyüşümüzde kadınlar da öncü güç olarak mutlaka ve mutlaka ipi göğüslememizi sağlayacak. Bunu da kurucu değerlerimizden aldığımız miras ve mücadele gücümüzle birlikte yapacağız. İyi ki böyle güzel bir ailenin mensubuyum”

Kadın Gücü Kooperatifi yöneticileri Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya kendi imalatları olan yiyeceklerden ikramlarda bulunurken, Kooperatifin ürettiği ürünlerden hediye paketi hazırladı. Nazlıaka, Kadın Gücü Kooperatifinin çalışmalarına hayran kalırken, yönetim kurulu üyelerimi de tebrik etti. Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır başta olmak üzere ilçede faaliyet gösteren oda ve dernek başkanları ile yöneticileri de ziyarette yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.