Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

KAYMAKAM YILMAZ’DAN DUYGULU VEDA

KAYMAKAM YILMAZ’DAN DUYGULU VEDA
30 Ağustos 2023 10:51
189
A+
A-

KAYMAKAM YILMAZ’DAN DUYGULU VEDA


Ankara’nın Beypazarı ilçesine atanan Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, onuruna verilen yemekli programda duygulu bir konuşma yaparak ilçeye veda etti.
Alaplı Kale Park tesislerinde verilen veda yemeğinde konuşan Yılmaz, 4 yıl görev yaptığı ilçeye en iyi hizmeti vermek için elinden gelen gayreti gösterdiğini belirterek, Alaplı’dan huzurla ayrıldığını ifade etti.
Zaman zaman duygulanan Yılmaz, şunları kaydetti:
“Ben görev yaptığım her yerde hem hizmet aşkıyla, hem de bir şeyler yapabilmek için çalıştım. Biraz sert ve soğuk mizaçlı görünebilirim ama içim çok duygusaldır. Duygusal yönüm çok güçlüdür. Alaplı’mız da benim için ayrı yeri olan bir ilçe. 17 yıllık meslek hayatımın en verimli dönemlerinden birini Alaplı’da geçirmiş oldum. İnşallah Alaplı halkının gönlünde yer edinmişim ve takdirini kazanmışımdır diye düşünüyorum. Bugün bir veda olarak değil de helalleşme ve bir hakkın teslimi için bir araya geldiğimiz güzel bir gece olarak anmak istiyorum. Resmî anlamda Alaplı’daki görevini bitirmiş bulunuyorum ama fahri anlamda bu görevim her zaman baki olacaktır. Beni geldiğimden bugüne kadar Alaplı halkı bağrına bastı. Huzurla buraya geldim, yine huzurla gidiyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, herkesten de helallik istiyorum.”
Veda programına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kamu kurumlarının müdürleri ve idarecileri, siyasî parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Muhtarlar katıldı.
Programda Kaymakam Yılmaz’a planer ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaymakam Yılmaz , programın sonunda programa katılanlarla tek tek vedalaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.