Dolar 32,5061
Euro 34,7169
Altın 2.487,48
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

NUMAN KORKMAZ AÇIKLAMA YAPMIŞ !

NUMAN KORKMAZ AÇIKLAMA YAPMIŞ !
24 Ekim 2022 17:36
246
A+
A-

NUMAN KORKMAZ AÇIKLAMASI

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Meclis Grubu Sözcüsü Numan Korkmaz, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı’nda Milletvekili Hamdi Uçar, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

EREĞLİ İÇİN NE YAPILABİLİR”

AK Parti meclis üyelerinin Ereğli için gerekli önerileri meclise sunulduğunu ancak bunların dikkate alınmadığını ifade eden Korkmaz şunları söyledi: “Yerel yönetimin iş başından gelmesinden yaklaşık 5 ay sonra 4 yıl bitecek. Bu süreç içerisinde hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın Ereğli’de yapılabilecek her şeyin belediyenin yanında olduğumuzu ifade ettik.

Yaptığımız görüşmeler sonucunda Ereğli için ne yapılabiliriz tartıştık.

Belediye meclisinde gündemleri izlerseniz, mecliste ilk önce yapılan açıklamalar tamamen siyaset, çözüm bulmaktan uzak, sağa sola, iktidara yönetime milletvekiline, ilçe başkanlığına, meclis üyelerine sataşmaya yönelik çabaları görürsünüz.

Bize gelip üretim konusunda şu sorunumuza çözüm bulun, şunu şu şekilde aşarsak Ereğli Belediyesi şu hizmeti getirir önerinden uzağız.

TOPU TACA ATIYOR”

Halkın mağdur olduğu durumlarda içinden çıkılamadığı durumda önce gidin AK Partili meclis üyelerini ikna edin biz bunu meclisten geçiririz gibi topu taca atma yönünde yöntemlerle sonuca ulaşmaya çalışılıyor.

Süreç gelip geçiyor her iki taraftan bakıldığında kaybeden Ereğli oluyor.

Biz belediye meclisinde belediye çalışmalarına yönelik karar alınan mekanizmadır. Biz sadece belediye çalışmaları ile ilgili ve alınması gereken kararlar ile ilgili görüşleri ifade ediyoruz. Siyasi polemiğe girmemeyi tercih ediyoruz. Çok aşırı sataşma olduğunda tepkilerimizi koyuyoruz.

DEVAM EDECEĞİZ”

Yine yaptığımız görüşmelerde bir çok kent meydanı ile ilgili diğer hususlarla ilgili görüşmeler yapıp belediye başkanına öneriler sunduk.

Bunların hiçbiri çözüm odaklı olmadı. Karşılığını umduğumuz gibi alamadık. Aynı önerilerimizi aynı çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Belediye şuanda CHP’de. Meclis üye sayıları bizden fazla, istediği kararı alıp istedikleri şekilde belediyeyi yönetme şekline sahipler. Biz önerilerimizi sunuyoruz, hiçbir önerimiz dikkate alınmadığı için de yapılan hizmeti görüyorsunuz. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.