Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Tarakçı, başvurusunu yaptı

Tarakçı, başvurusunu yaptı
5 Aralık 2023 13:24
176
A+
A-

Tarakçı, başvurusunu yaptı

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı oldu.

#Nevzat Tarakçı #Başvuru

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde, çeşitli görevlere talip olan siyasiler aday adaylığı müracaatlarını sürdürüyor.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Tarakçı da Ereğli’den Zonguldak İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı oldu. İlçe genelinde tanınan Tarakçı ailesinin bir ferdi olan ve ticari faaliyetleri dolayısıyla hemen hemen bütün köylerde tanınan Nevzat Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeliğinde güçlü bir aday adayı olarak görülüyor.

 

Bölgenin Güçlü Sesi – Zonguldak Olay67.com

GENEL

GÜNCEL

ASAYİŞ

SİYASET

SAĞLIK

DÜNYA

KÜLTÜR SANAT

EĞİTİM

SPOR

HABERLER

SİYASET

Tarakçı, başvurusunu yaptı

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı oldu.

#Nevzat Tarakçı #Başvuru

05.12.2023 – 10:59

YAYINLANMA

05.12.2023 – 11:15

GÜNCELLEME

2

PAYLAŞIM

201

GÖSTERİM

Tarakçı, başvurusunu yaptı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde, çeşitli görevlere talip olan siyasiler aday adaylığı müracaatlarını sürdürüyor. AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilat Başkanı Nevzat Tarakçı da Ereğli’den Zonguldak İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı oldu. İlçe genelinde tanınan Tarakçı ailesinin bir ferdi olan ve ticari faaliyetleri dolayısıyla hemen hemen bütün köylerde tanınan Nevzat Tarakçı, İl Genel Meclisi Üyeliğinde güçlü bir aday adayı olarak görülüyor.

 

Milletvekili Avcı, Şanlıurfa’da temayüle katıldı

Milletvekili Avcı, Şanlıurfa’da temayüle katıldı

Aday adaylığı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Tarakçı; “Saygıdeğer hemşehrilerim, sizlere hizmet etmek için İl Genel Meclisi Üyeliğine aday adayı oldum. Köylerimizin kalkınması, sosyal yaşamın güçlenmesi ve herkesin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çaba göstermek istiyorum. Deneyimim, vizyonum ve samimiyetimle birlikte, ilimizin, ilçelerimizin, belde ve köylerimizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımı sürdüreceğim. Her yaştan vatandaşlarımızın sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyerek, ortak akılla hareket edip, ilişkilerimizi daha ileri taşımak için görevimi yapacağım. Aday adaylığım bölgemize hayırlı olsun” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.