Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Gidene Gelir,Gelene Giderler Dik Duran Adamlarıda Desteklerler.

Gidene Gelir,Gelene Giderler Dik Duran Adamlarıda Desteklerler.
11 Haziran 2021 15:13 | Son Güncellenme: 11 Haziran 2021 15:32
477
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’nu ziyaret etti.


Yılmaz’ın, yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Balbaloğlu’da ‘tam kadro’ karşılama gerçekleştirdi.


Yılmaz’ın iade niteliğindeki ziyaretinde, çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.


Türk Metal Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Çetin Altay ve Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay’ın da yer aldığı ziyarette, birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.


SENDİKAYA ZİYARETLER


Bu arada, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a, çeşitli ziyaretlerde bulunuldu.


Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Erdemir Emeklisi Hakkı Basbakıcı, İlçedeki Gökçebey Devrekliler Kalkındırma Derneği Başkanı Adem Kabasakal ve Yönetimi,Yığılca Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım ve Yönetimi, Eski Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, ayrı ayrı gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, Yılmaz ve ekibine başarı dileğinde bulundular.


İŞÇİLER BOŞ BIRAKMIYOR


Diğer yandan, Türk Metal’e üye işçilerin de sendikaya ziyaretleri devam ediyor.


Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Demir Üretim Direktörlüğü Kömür Hazırlama, Kok Batarya ve Çelikhane ile İzabe bölümü çalışan işçiler, Yılmaz’ı ziyaret ederek, sendikalarına bağlılıklarını gösterdiler.


İşçiler, şube yönetiminde görev alan ve görev değişikliği yapan yöneticileri ve İş Yeri Baş Temsilciliğini de ziyaret ederek başarı dileğinde bulundular, hatıra fotoğrafları çektirdiler.

TAT METAL VE ERSEM TEMSİLCİLERİYLE…


Öte yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Yetkili oldukları Tat Metal AŞ ve Erdemir çelik Servis Merkezideki (Ersem) iş yeri temsilcileri ile ayrı ayrı bir araya geldi.


Sendika Temsilcilik binasında gerçekleştirilen Haziran Ayı Lokaller (temsilci yardımcıları)toplantısında, Tat Metal AŞ. Baş Temsilcisi Erşah Erdoğdu, Temsilci Fikret Ocak ve lokaller yer aldı.


Ardından ise Ersem Temsilcilerini kabul eden Yılmaz, temsilci ve iş yeri lokalleri ile işletmenin genel durumu hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.