Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Kdz.Ereğli Haberleri
  3. Oltayı Sallarken Denize Düştü

Oltayı Sallarken Denize Düştü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde balık tutmak isteyen amatör balıkçı, bir anda dengesini kaybedin düşerek yaralandı.

Yaralıyı kayalık alandan kurtarmak için Sahil güvenlik, Ereğli belediyesi İtfaiye ekipleri, Zabıta ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.

Olay sabah saatlerinde Kırmacı Mahallesi Kemer Mevki Kemer halk plajında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre amatör balık tutmak için kayalıklara çıkan Hasan P. (21) oltasını salladığı sırada dengesini kaybedip düştü.

Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri yaralıya ilk müdahalesini yaptı.

İtfaiye ekipleri tarafından haber verilen Sahil Güvenlik ekipleri bot ile olay yerine geldi.

Yaralı bota alındıktan sonra karaya çıkarıldı. Ambulansa alınan Hasan P. Özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Oltayı Sallarken Denize Düştü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.