Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Kdz.Ereğli Haberleri
  3. “Adliyeye gidiyorum” çıktı” Kayboldu”

“Adliyeye gidiyorum” çıktı” Kayboldu”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde evinden ‘Adliye Sarayı’na gidiyorum’ diyerek çıkan 45 yaşındaki Hayriye Yoldaş’tan haber alınamıyor.

Emniyet ve Jandarma ekipleri haber alınamayan kadının bulunması için ilçe geneli ve ilçe dışında arama çalışması başlattı.

İddiaya göre Ereğli’ye Bağlı Murtaza Mahallesi Hocalı Sokak’ta oturan 45 yaşında ki Hayriye Yoldaş sabah saatlerinde evinden ‘Adliye Sarayı’na gidiyorum’ diyerek çıktı.

Hayriye Yoldaş’tan bir daha haber alamayan ailesi Polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma Ekipleri Hayriye Yoldaş’ı bulmak için ilçe genelinde ve ilçe dışında arama çalışması başlattığı öğrenildi.

2 çocuk annesi olan Hayriye Yoldaş’ın tesettürlü ve kahverengi gözlü olduğu gören ya da yerini bilenlerin emniyet güçlerine haber vermeleri istendi.

“Adliyeye gidiyorum” çıktı” Kayboldu”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.