Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Kdz.Ereğli Haberleri
  3. 4 bin 100 eser yarıştı.

4 bin 100 eser yarıştı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 bin 100 eser yarıştı.

 

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Mizyâl Sanat Evi’nin düzenlediği “33’ünci Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”nda, iki bronz madalya ve üç sergilenmeye değer eser ödülü kazandı.

27 ülkeden, 4 bin 100 resmin yer aldığı serbest konulu resim yarışmasında, SANKO Okulları öğrencilerinden Ali Eren Uğurluer ve Mete Yüncü 3-12 yaş kategorisinde bronz madalya kazandı.

3-12 yaş kategorisinde Belgin Masal Özdinç, Gülşah Gül ve Nisa Yılankırkan’ın eserleri ise sergilenmeye değer eser ödülüne değer görüldü.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutladı.

 

 

 

 

 

 

4 bin 100 eser yarıştı.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.