Dolar 32,3806
Euro 34,7777
Altın 2.412,58
BİST 10.114,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 16°C

Ölenlerin Çoğu Aşı Olmayanlar…

20 Ekim 2021 18:20 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2021 19:19
732
A+
A-

Zonguldak Ereğli`de baba ve oğlu 4 gün arayla Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Baba Afşin Yumurtaş, 4 gün önce yaşamını yitiren oğlu Şükrü Demirtaş’ın yanına defnedildi.

Ereğli Belediyesinden 1 ay önce emekli olan İtfaiye personeli 56 yaşındaki Şükrü Yumurtaş, 4 gün önce Korona Virüs tedavisi gördüğü Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Bu akşam saatlerinde Yumurtaş ailesinden acı bir haber daha geldi. Korona Virüs tedavisi gören merhum Şükrü Yumurtaş’ın babası 82 yaşındaki Mustafa Afşin Yumurtaş’da yaşama veda etti. Merhumun cenazesi öğle namazının ardından Hatip Camisinde kılınan cenaze namazının ardından 4 gün önce hayatını kaybeden oğlu Şükrü Yumurtaş’ın Şehir mezarlığındaki kabrinin yanına defnedildi. Diğer yandan Mustafa Afşin Yumurtaş’ın eşi Nilhan Yumurtaş’ın Devlet, diğer oğlu Cihat Yumurtaş’ın da Anadolu Hastanesinde yoğun bakımda oldukları öğrenildi. Şükrü Yumurtaş ve baba Afşin Yumurtaş’ın korona virüs aşısı olmadıkları iddia edildi.

VATANDAŞLARIMIZI AŞI OLMALARI KONUSUNDA UYARIYORUZ…

Diğer yandan Yumurtaş ailesinin yaladığı Kirmanlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman, 4 gün ara ile yaşamlarını kaybeden Yumurtaş ailesinden iki kişinin de hastanede tedavi altında olduğunu söyledi.

Aynı zaman da Muhtarlar Derneği yönetiminde de olan Kirmanlı Mahalle Muhtarı Nurettin Yaman, vatandaşların aşı olmaları konusunda uyarıda bulunduğu konuşmasında “Mahallemizde yaşayan Yumurtaş ailesinden ilk olarak oğullarından bir tanesi vefat etti. Diğer kardeşi Anadolu hastanesinde diye biliyorum. Baba Afşin Yumutaş’da dün vefat etti.
Büyük bir üzüntü ile öğrendik. Çok sevdiğimiz bir aileleydi. Anne ve babaanne Devlet hastanesinde entübe diye biliyorum. Böyle bir şanssızlık yaşayan aile ile karşı karşıya kaldık. Çok üzüldüm. Benim bildiğim kadarı ile aşı olmadıklarını komşularından duydum. Aşı olup olmadıklarını sağlık ekipleri daha iyi biliyor. Tabi biz Muhtarlar ve Muhtarlar Derneği olarak vatandaşlarımızın aşı olmalarını istiyoruz. Bunu zaten baştan beridir de sosyal medyamızdan ve diğer gruplardan da paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını olmalarını istiyoruz. Ailenin geride kalanlarına başsağlığı, acil şifalar diliyorum. Zor bir durum. Sanki tabiri cayiz ise bir yaprak dökümü var. Allah şifalar versin diyorum” dedi.

İlçede Mustafa Afşin Yumurtaş ile beraber aynı gün vefat eden 3 kişi ile birlikte sürecin başından bu yana Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 344’e yükseldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.