Dolar 32,5036
Euro 34,8690
Altın 2.438,91
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

Civelek: “Seçimi alacağımıza inancımız tamdır”

Civelek: “Seçimi alacağımıza inancımız tamdır”
29 Ocak 2023 02:28
491
A+
A-

Civelek: “Seçimi alacağımıza inancımız tamdır”

Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri öncesinde Başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya Pazaryeri ve Kepez Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Gördüğü yoğun ilgi sonrasında açıklamada bulunan Başkan adayı Cevdet Civelek, seçim günü ipi göğüsleyeceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.

 

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belen sanayi sitesi ziyaretlerinin ardından Başkan Adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları, Pazaryeri ve Kepez Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları, şeffaf bir yönetim olacaklarını ve Kooperatifin çok daha iyi noktaya gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler.

 

 

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adayı Cevdet Civelek; “Belen sanayi sitesi ziyaretlerimizin ardından Pazaryeri ve Kepez Mahallesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyarette bizlere gösterilen ilgi ve teveccüh, inanın bizleri çok mutlu etti. 4 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde bu ilgi ve alakanın karşılığı olarak yönetim kurulu üyelerimizle seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.