Dolar 32,4399
Euro 34,7477
Altın 2.423,27
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 16°C

Adaylık Bahane Kaçış Şahane!!!

Adaylık Bahane Kaçış Şahane!!!
16 Mart 2023 20:52 | Son Güncellenme: 17 Mart 2023 00:20
751
A+
A-

Beklenen Gün Geldi Çattı!

2019 Ormanlı Belediye Başkanlık seçiminde kendi köyünden Ak parti adayına oy çıkaramayan ve daha evvelde Ormanlı Belediye Başkanlık seçiminde de seçimi Sattıkları belge ile tescillenen Saffet Bozkurt ve İbrahim Sezer ikilisinden beklenen hamle geldi.

 

2019 Belediye Seçiminde AK parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un doğup büyüdüğü Ormanlı beldesi Seyit Ahmetli Mahallesi Oy dağılım:

Ak Parti :41 oy

MHP :      81 oy

Kendi köyünden oy alamayan Milletvekili Aday Adayı kimden oy alacak?

2008 YILINDA ORMANLI BELDE BAŞKANI İHANETİ BELGELEMİŞ VE NE DEMİŞ?

Bu sözler ne acıdır ki o dönem Ormanlı Belde Başkanı olan Mehmet Erdoğdu’nun kaleminden çıkan acı kelimeler ve aynen şöyle ;

“2008 yılında ilçemizde kongre yapıldı.

Bu kongrede başkanlığa aday olan ve yönetime aday olan iki kişi arkadaşımız var.

İsimleri İbrahim Sezer ve Saffet Bozkurt bunlar seçimi kaybettiler oradan kalan husumetlerinden dolayı 28 Mart yerel seçimlerinde CHP’yi desteklediler”

Ve o gün bu ihaneti yapanların birisi Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Oldu biride vekaleten İlçe başkanı…

Saffet Bozkurt’a soruyoruz;

Madem Milletvekili Aday Adayı Olacaktın Neden İlçe Başkanı Olmak İçin Teşkilatı Karıştırdın ?

İbrahim Sezer Sende şimdi Belediye Başkanı olmak için mi o makamı devraldın?

 

Saffet Bozkurt’un Halka Hizmet Etmek için değil Milletvekili olmak için ilçe başkanlığını  bir basamak olarak kullandığı bu gün kanıtlanmış oldu.

Evet AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ilçe başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığı müracaatını bugün yaptı.

Aday adayı Bozkurt yaptığı sosyal medya paylaşımında;

“AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kurucu İlçe Başkanımız Sayın Muhammet Köse, önceki dönem ilçe başkanlarımız Sayın Ali Kemal Karaca, Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Sezer, Ormanlı Belediye Başkanımız Bayram Başol, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Kalkan, Belde Başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerimiz ile AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Sayın Muammer Avcı’ya AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık. Destek olan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim AK Davamızı bir kez daha muzaffer kılacaktır.” dedi.

HER DÖNEM ADAY OLUYORDU ŞİMDİ NEDEN OLMADI? 

Şu anda tüm seçmenlerin merak ettiği konu Saffet Bozkurt’un yanında  gezdirdiği Erol Acar Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusu Yapacak mı?

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.