Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C

BAŞKAN POSBIYIK SAKİNDERE’DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

11 Şubat 2022 12:21
330
A+
A-

BAŞKAN POSBIYIK SAKİNDERE’DEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

HATİP CAMİİ BÖLGESİNDE TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Bağlık Mahallesi’nde sürdürülen Sakindere Projesi’nde ve Hatip Camii çevresinde yapılacak olan trafik düzenlemesi hakkında incelemelerde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilgili başkan yardımcıları, müdürler ve teknik ekip ile Sakindere Projesi’nde ve Hatip Camii çevresinde meydana gelen trafik sıkışıklığını gidermek için yapılacak olan trafik düzenlemesi hakkında incelemelerde bulundu.

SAKİNDERE İSTEDİĞİMİZ NOKTAYA GELİYOR

Başkan Posbıyık, çalışmaların tamamlandığında bölgede trafik konusunda önemli bir rahatlama olacağının altını çizerek şunları söyledi; “Sakindere Projesi çok iyi bir şekilde devam ediyor. Burası istediğimiz noktaya geldiği zaman hem buradan 15 metre genişliğinde Göl Evleri’ne yol açacağız. Aynı zamanda üst kademeden de büzlerimizi getirdik yine 15 metre genişliğinde 4 Mevsim evlerine Aktaş’a giden bir yol daha açacağız.

BÖLGEDE TRAFİK RAHATLAYACAK

Hatip camiinin önünde iyileştirmeler yapacağız ve buradaki araç sirkülasyonu tahminimizin üzerinde d çok daha artacak. Ereğli’nin iç trafiğinin bu bölgede boşalmasını sağlayacağız zaten eski Sakindere yolu çok dik bir yoldu kış aylarında vatandaşlar çok zorluk çekiyorlardı.Bunları da dikkate aldık. Buradan bir boşaltma noktası olduğuna inandığımız için bu yola büyük masraflar yapmak suretiyle büyük meşakkatle işçilerimiz çalışıyor. Son derece başarılı bir sekide kış aylarına rağmen çalışmalarımıza devam ettik. Yaz döneminde daha da hızlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Aynı çalışmayı da aynı hızla devam ediyoruz.ALTERNATİF YOLLAR AÇIYORUZYeni makineler da aldık. Trafik rahatlaması için terminalden itibaren Ahmetçikler istikametine giden çok geniş bir yol açacağız. Erdemir caddesine trafik inmesin diye ihtiyaçlarını o yollardan gitmek suretiyle karşılasınlar diye şuan bi çok noktada çalışma yapıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.