Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

BOZKURT, ÖĞRETMENLERİ KUTLADI “ÖĞRETMEN, AYDINLIK YARINLARIMIZIN ANAHTARIDIR”

BOZKURT, ÖĞRETMENLERİ KUTLADI “ÖĞRETMEN, AYDINLIK YARINLARIMIZIN ANAHTARIDIR”
23 Kasım 2021 12:18
534
A+
A-

BOZKURT, ÖĞRETMENLERİ KUTLADI
“ÖĞRETMEN, AYDINLIK YARINLARIMIZIN ANAHTARIDIR”


AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, “Ülkemizin geleceğini öğretmenlerimiz kurmaktadır” dedi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bozkurt; toplumun her bir ferdinin fiziki, ruhi ve zihni gelişiminde öğretmenlerin emek ve gayretlerinin inkâr edilemeyeceğini ifade etti.
Bozkurt, mesajında şunları kaydetti:


“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Öğretmenlik sadece okulda değil, hayatın her safhasında örnek davranışlar sergileyen erdemli kişilerin mesleğidir.

Öğretmen; insanı ve dolayısıyla toplumu şekillendiren, aydınlık yarınların anahtarıdır. Her zaman fedakâr ve özverili çalışmalarıyla çocuklarımıza kendini adayan; çağdaşlığı, bilimi tek rehber edinen öğretmenlerimizin katkıları ve onların yetiştirdiği çocuklarımız sayesinde ülkemiz ‘muasır medeniyet’ hedefine yürüyecektir.


Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, eğitim uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyorum.

Değerli öğretmenlerimizden her zaman olduğu gibi bundan sonra da beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri; onları kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmeleridir.


Bu düşüncelerle, görevlerini hakkıyla yerine getirmiş, ülkesine ve milletine hayırlı nesiller yetiştirmiş tüm öğretmenlerimize şükran ve minnetlerimi sunuyor; ebediyete irtihal etmiş, görevi başında şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.