Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Akçakoca Haberleri
  3. Cenazede Kavga: “Dursun Sandal”ın Yakınlarının Arasında Kan Aktı — Firar Eden Şüpheli Teslim Oldu

Cenazede Kavga: “Dursun Sandal”ın Yakınlarının Arasında Kan Aktı — Firar Eden Şüpheli Teslim Oldu

Screenshot_20251111_001801_AhaFast Downloader
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cenazede Kavga: “Dursun Sandal”ın Yakınlarının Arasında Kan Aktı — Firar Eden Şüpheli Teslim Oldu

Akçakoca – Özel Haber

Akçakoca’da, Dursun Sandal’ın cenazesinde meydana gelen bıçaklı kavgada ayrı bir gelişme yaşandı. Olay sonrası kaçan şüpheli, emniyete giderek teslim oldu.

Dursun Sandal’ın cenaze töreni sırasında çıkan sözlü tartışma kısa süre içinde fiziki kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Y.E.S. isimli bir kişi sırtına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Ardından tartışmaya karışan şüpheli, bir süre firar etti ancak kısa süre sonra emniyete giderek teslim oldu.

Olay, Akçakoca ilçesinde, Çuhallı Camii Gasilhanesi önünde gerçekleşti. Cenaze için toplanan kalabalık arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Olay, cenaze töreninin yapıldığı 8 Kasım 2025 tarihinde öğle saatlerinde meydana geldi. Firar eden şüpheli ise olay sonrası kısa süre içinde emniyete kendiliğinden teslim oldu.

Yaralanan kişi: Y.E.S. (yakın çevrede “Yunus Emre Sandal” olarak da adlandırılıyor).
Firar eden şüpheli: Y. E.Ş., teslim olduktan sonra savcılığa sevk edildi ve denetimli serbestlik koşuluyla serbest bırakıldı.

Cenazede henüz netleştirilmeyen bir husus nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle olay kavgaya dönüştü. Firar eden şüphelinin teslim olma süreci, bölgedeki tansiyonun daha da yükselmesine yol açtı.

Tören sırasında çıkan sözlü anlaşmazlık, kısa süre içinde bıçaklı saldırıya dönüştü. Saldırının ardından yaralı kişi 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Şüpheli olay yerinden kaçtı; fakat daha sonra emniyete giderek teslim oldu. Savcılığın talimatıyla Y. E.Ş., denetimli serbestlik koşuluyla serbest bırakıldı.


Ek Bilgiler

  • Yaralı kişi ilk müdahalenin ardından Akçakoca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
  • Emniyet güçleri, olayla ilgili olarak kaçan diğer şüphelilerin olup olmadığı ve kavganın tam nedeninin tespiti için soruşturmayı derinleştirdi.
  • Cenaze töreninde yaşanan bu olay, bölgedeki cenaze ve tören güvenliği konularını yeniden gündeme taşıdı.

Not: Haber, tarafsız bilgiye dayanarak hazırlanmış olup, resmi kurumların açıklamaları doğrultusunda güncellenebilir.

 

İşte O Video:

Video: Akçakoca Gündem Gazetesi

 

Cenazede Kavga: “Dursun Sandal”ın Yakınlarının Arasında Kan Aktı — Firar Eden Şüpheli Teslim Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!