Dolar 32,5565
Euro 34,8810
Altın 2.431,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Cumhurbaşkanımız Erdoğan”Zonguldak’a Bir Cuma Günü Geleceğim”

Cumhurbaşkanımız Erdoğan”Zonguldak’a Bir Cuma Günü Geleceğim”
9 Mayıs 2021 13:11
639
A+
A-

Pandemi tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinin hemen ardından, Zonguldak’a bir CUMA günü geleceği sözünü veren Erdoğan Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı aracılığıyla Zonguldak halkına selam söyledi.

ZONGULDAK’I TOPARLAYACAĞIZ

Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini sosyal medya hesabında şöyle paylaştı

Avcı, daha önceki telefon görüşmesinde belirttiği “ZONGULDAK’I TOPARLAYACAĞIZ” talimatı üzere, yürüyen tüm projeleri bizzat yakinen takip ettiği için ve tüm bakanları adeta Zonguldak’a seferber ettiği için şahsı, tüm teşkilat ve özellikle halkı adına minnettarlığını arz etti.

CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜK, TÜM ZONGULDAK HALKIMIZA SELAMLARINI İLETTİ

“Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, perşembe günü akşamı iftardan hemen önce telefonla aradı.

Hâl hatırdan sonra yaklaşık 10 dakika kadar sohbet ettik.

Öncelikle yakın zamanda açılışını planladığı şehrimize hediyesi, Uzun Mehmet Camimizi sordu. Ben de kendisine Camimiz ve çevresinde oluşan muazzam güzellikteki çevre düzenlemesi ve yaşam alanı için teşekkür ettim.

Ayrıca kendisine sizlerle de Videosunu paylaştığım Zonguldak’ımızda gerek Ak parti hükümetimizin, gerekse Zonguldak Belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar ve imalatları devam eden projelerimizle ilgili bilgilendirme gerçekleştirdim.

Pandemi tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinin hemen ardından, Zonguldak’ımıza bir CUMA günü geleceğinin müjdesini verdi.

Son olarak kendisine, ZONGULDAK’ı TOPARLAYACAĞIZ talimatı üzere, yürüyen tüm projeleri bizzat yakinen takip ettiği için ve tüm bakanlarımızı adeta şehrimize seferber ettiği için şahsım, tüm teşkilatımız ve özellikle halkımız adına minnettarlığımızı arz ettim.

Saygılarımla.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.