Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Eylem Başkan CHP’nin 98.kuruluş yıldönümünü Kutladı

Eylem Başkan CHP’nin 98.kuruluş yıldönümünü Kutladı
8 Eylül 2021 19:54
282
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi, temelleri Sivas Kongresiyle atılan ve Kurtuluş Savaşı’nı yöneterek Türkiye Cumhuriyetini kuran partidir. Büyük Önder Atatürk’ün kurucu ve ilk genel başkanı olması onurunu taşıyan,dünyanın en köklü partilerinden olan CHP, çağdaşlığın öncüsü,laik Cumhuriyetin güvencesi olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi,neredeyse bir asırlık bir çınar olarak, birikimi ve kadrolarıyla Türkiye tarihinde önemli izler bırakmıştır. Bugün de ülkemizin demokratik yaşam mücadelesinin, tam bağımsız demokratik ve çağdaş bir Türkiye idealinin öncüsü olan CHP, ilkelerini yüklendiği tarihi misyonu ile kararlı adımlarla geleceğe taşımaktadır.

Cumhuriyet Halk Partimizin tüm yönetim kadrolarıyla birlikte, ne pahasına olursa olsun Atatürk İlke ve Devrimlerinin izinde, demokratik, laik ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini koruma ve sonsuzluğa taşıma azminde olduğumuzu özellikle belirtmek isterim.

Partimizin 98.kuruluş yıldönümünü bu düşüncelerle kutluyor, başta kurucu ve ilk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemiz siyasetinde derin izler bırakan önceki dönem CHP yönetici kadrolarını ve partimize emek vermiş tüm isimleri saygı ve rahmetle anıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.