Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

HAKKI BAŞBAKICININ HIZINA YETİŞİLEMİYOR ,ŞİMDİDE SENDİKA İLE DIŞ GEZİLERDE..

HAKKI BAŞBAKICININ HIZINA YETİŞİLEMİYOR ,ŞİMDİDE SENDİKA İLE DIŞ GEZİLERDE..
22 Ekim 2020 01:26 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2020 03:33
363
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Gökçebey ve Çaycuma İlçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Ercan, beraberinde Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndan (Erdemir) emekli Hakkı Başbakıcı ile birlikte Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e ziyaret gerçekleştirdi.

2018 yılının ilk günlerinde gündeme bomba gibi düşen basın açıklaması İle İl Emniyet Müdürüne rest çeken eski İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük İle açıklamanın hemen bir gün sonrasında Akçakoca livadi otelde toplantı yapan 5/6 kişiden biri olan Hakkı Başbakıcı son günlerde Türk Metal Sendikası Başkanı İle Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinde sendika adına gerçekleşen ziyaretlerde boy göstermesi çok dikkat çekti ve bazı kesimler için bu ziyaretin amacı merak edildi..

Belediye Başkanı Öztürk ise nezaket amaçlı ziyarete ilişkin sosyal paylaşımında yaptığı açıklamada, “Başkanımız, hoş ziyaretten ve hediyede jestinden dolayı kendilerine teşekkür etti” dedi.

Ercan ve beraberindekiler, Çaycuma ilçesinde kurulu Çanakçılar AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Çanakçı’ya da ziyarette bulundu.

Ercan ile Çanakçı, güncel konular üzerinde sohbet ettiler, görüş alışverişinde bulundular.

 

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile Mithat Çanakçı’ya kahve fincan takımları hediye etti.

Bu ziyarete damga vuran ise Eski Erdemir işçisi yeni emlakçı işadamı idi.

 

Emniyete araba alınırken ve Polisevi tadilat ve ihtiyaçları için esnaf ve işadamlarından para toplayarak giden Emniyet Müdürüne yardımcı olan Hakkı Başbakıcı nın Gökçebeyli olması nedeni ile sendikanın bölge ziyaretlerine iştirak ettiği şeklinde değerlendiriliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.