Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, geleneksel iftarlarıyla bu yıl da Alaplı Tepeköy halkını bir araya getirdi.

Alaplı Tepeköy halkı; Camii önündeki iftar programında Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Başkan Yardımcısı Yaşar Çevik’i konuk etti.

Tepeköy Muhtarlığına seçilen Emrah Görmez’in ev sahipliğinde, Yazıcıoğlu Ailesi tarafından düzenlenen iftar programına; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Başkan Yardımcısı Yaşar Çevik, Belediye Meclis Üyesi Halil Öztürk, Tepeköy Mahallesi Muhtarı Emrah Görmez, Çiçekli Köyü Muhtarı Metin Gül, Alaplı Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Akat, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve aynı zamanda Türk Hava Kurumu Alaplı Şube Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Yazıcıoğlu, İhsan Yazıcıoğlu, Mustafa İslam Yazıcıoğlu, İsmet Yazıcıoğlu ile mahalle sakinleri katıldı.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Onursal Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, iftar programında yaptığı konuşmada; “Öncelikle davetimize katılan Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere katılan köylülerimize teşekkür ediyoruz. Yazıcıoğlu ailesi olarak, 11 ayın sultanı Ramazan’da, doğup büyüdüğümüz köylülerimizle bağlarımızı pekiştiriyoruz. Barış, sevgi ve hoşgörünün, birlik ve beraberliğin simgesi Ramazan’da köylülerimizle birlikte aynı sofrada buluşmaktan, onlarla sohbet etmekten, duygu, düşünce ve umutlarını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlik ve beraberliğimizi vurgular nitelikteki iftar programımız, sadece bir yemek paylaşımı değil, toplumsal değerlere verdiğimiz önemin de göstergesidir. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar proğramımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.