Dolar 32,5769
Euro 35,0003
Altın 2.428,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KABATEPE VE SUBAŞI FARKI !!!

KABATEPE VE SUBAŞI FARKI !!!
30 Ekim 2021 02:48 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2021 03:04
871
A+
A-

Kabatepe ve Subaşı, yeni ofisleri Ereğli Haber merkezi törenle açtı

Kdz. Ereğli’de gazeteciler Sinan Kabatepe ve İsmail Çetin Subaşı,‘Ereğli’nin Haber Merkezi’ adını verdikleri yeni ofisleri için açılış töreni gerçekleştirdiler.

Kabatepe ve Subaşı, yeni ofisleri Ereğli Haber merkezi törenle açtı
  • Kdz. Ereğli’de yayın hayatını sürdüren www.manset67.com internet haber sitesinin imtiyaz sahibi Sinan Kabatepe ile www.subasihaber.com internet haber sitesinin imtiyaz sahibi İsmail Çetin Subaşı, Nimet Hoca Sokak üzerinde kısa süre önce taşındıkları yeni ofisleri için açılış töreni gerçekleştirdiler.

KABATEPE, “ZAMAN MEFHUMU GÖZETMEKSİZİN BÜGÜNLERE GELDİK”


Açılış öncesinde bir konuşma yapan Gazeteci Sinan Kabatepe ‘Ereğli’nin Haber Merkezi’ adını verdikleri ofislerinde hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceklerini belirtti ve “sizlerin destekleri ile yaklaşık 10 yıldır manşet67 ve subaşı haber olarak girdiğimiz bu yolda gördüğümüz her olayı her cephesini hatta görünmeyen cephesini bile iyi anlatabilmeyi, zaman mefhumu gözetmeksizin amaçlayarak bugünlere geldik. Yeni ofisimizde yine aynı hedefle siz değerli büyüklerimizin ve okurlarımızın destekleri ile yayın hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.”dedi.


POSBIYIK, “EREĞLİ İÇİN GAYRET EDİYORLAR”


Törende konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da Kabatepe ve Subaşı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, “kendilerini kutluyorum, daha önceden de ziyaret ettim büroları da çok nefis olmuş. İnşallah iyi haberleri, Ereğli için güzel haberleri yazmaya devam ederler. İkisi de çok değerli arkadaşlarım ve gerçekten emeklerinin karşılığını alan saha gazetecileri.
Oturduğu yerden haber yapmazlar, devamlı haber toplarlar. Gazetecilik de budur zaten.

Her yerden haberleri olur. Burada iki gazete ve haber ajansı birleşmiş vaziyette. Çok güzel bir çalışma yapıyorlar Ereğli için gayret ediyorlar. Basın çok önemli bir güç. Ereğli’nin tanıtılması için, büyümesi ve gelişmesi için onların da hep ön platformda savaşmalarına, mücadele emelerine devam etmeleri gerektiğine inanıyorum. Her iki arkadaşımıza da Allah yollarını açık etsin diyorum.”ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü tarafından hayır duası yapıldı. Daha sonra protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek, ofisi gezdiler.
Açılış etkinliği davetlilere sunulan ikramların ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.