Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Kafesin Kapağı Kendiliğinden Açılmış

16 Aralık 2021 13:02 | Son Güncellenme: 16 Aralık 2021 13:03
585
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evin bahçesinden ‘Madam’ isimli Alman kurdu cinsi köpeği kaçırdığı iddiasıyla yakalanıp gözaltına alınan 2 şüpheliden Murat T. (41) tutuklandı, oğlu ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Murat T. ifadesinde köpeklere merakının olduğunu ifade ederek, “Kafesin kapağı kendiliğinden açılınca biz de köpeği aldık.

Aracımıza bindirdik ve olay yerinden ayrıldık” dedi.Ereğli ilçesi, Orhanlar Mahallesi, Yalı Caddesi’nde 5 Aralık günü Meltem-Metin Akman çiftinin Alman kurdu cinsi köpeği 5 yaşındaki ‘Madam’, evin önündeki kulübesinden kaçırıldı. Güvenlik kamerasına da yansıyan olay sonrası Akman çiftinin ihbarı üzerine polis, köpeğin

bulunması için çalışma başlattı. Köpek, 4 gün önce bir sokakta ağaca bağlı, terk edilmiş olarak bulundu. Köpeklerine kavuşan Meltem ve Metin Akman çifti, büyük sevinç yaşadı.Güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, Murat T. ve oğlunu gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat T. ifadesinde köpeklere karşı merakının bulunduğunu belirterek, “Oğlumun arkadaşı bana köpek bulduklarını söyledi. Ben de köpeği görmek için gittim. Kiralamış olduğum araç ile oğlumla birlikte Bozhane Hamamı’nın bulunduğu tarafa gittik. Berkay ve ben arabadan indik, oğlum arabada kaldı. Köpeğin yanına gittiğimizde köpek bir kafesin içerisinde duruyordu, sahipli olduğu belliydi, kafesin kapağı kendiliğinden açılınca biz de köpeği aldık. Aracımıza bindirdik ve olay yerinden ayrıldık. Devamında köpeğe bir evin bahçesinde bakmaya başladık.

Biz yokken köpeğin sahibi gelerek köpeği almış” dedi.Güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, Murat T. ve oğlunu gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat T. ifadesinde köpeklere karşı merakının bulunduğunu belirterek, “Oğlumun arkadaşı bana köpek bulduklarını söyledi. Ben de köpeği görmek için gittim. Kiralamış olduğum araç ile oğlumla birlikte Bozhane Hamamı’nın bulunduğu tarafa gittik. Berkay ve ben arabadan indik, oğlum arabada kaldı. Köpeğin yanına gittiğimizde köpek bir kafesin içerisinde duruyordu, sahipli olduğu belliydi, kafesin kapağı kendiliğinden açılınca biz de köpeği aldık.

Aracımıza bindirdik ve olay yerinden ayrıldık. Devamında köpeğe bir evin bahçesinde bakmaya başladık. Biz yokken köpeğin sahibi gelerek köpeği almış” dedi.Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Murat T. tutuklandı, ismi açıklanmayan oğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Murat T.’nin avukatı, müvekkilinin çalma kastıyla hareket etmediği gerekçesiyle tutuklanmasına itiraz etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.