Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Kaymakamdan plaketli teşekkür

Kaymakamdan plaketli teşekkür
9 Kasım 2020 23:52
351
A+
A-

 

Göreve başlamasının ardından geçtiğimiz günlerde Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ni ziyareti sırasında hastane yönetimi ile bir araya gelen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un, ziyaret sırasında kendisine iletilen Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı ihtiyacını paylaştığı Kdz. Ereğlili iş adamları İlhan Yazıcıoğlu, Ahmet Doğan, Abdurrahman Çınar ve Mehmet Yiğitoğlu; Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne 3 adet Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışlayarak katkıda bulundular.

 

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun katılımı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimliğinde düzenlenen törende, bağışta bulunan iş insanlarına teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Törende konuşan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vildan Türkeli, Yüksek Akımlı Oksijen Cihazlarının kandaki oksijen doygunluk oranı düşük olan hastalara oksijen desteği için kullanıldığını ve özellikle Covid-19’lu hastaların tedavisinde çok etkin bir role sahip olduğunu; hastaların dışarıdan solunum desteği veren ventilatörlere bağlanmalarını engellediğini veya bu desteğe ihtiyaç duyana kadar geçen süreyi uzattığını ifade etti.

Pandemi süresince birçok iş insanının hastaneye sağlamış oldukları maddi ve manevi destekten memnuniyet duyduğunu belirten Türkeli, bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da Covid-19’a karşı Kdz. Ereğli’de tüm kamu kurumlarının koordinasyonu, sivil toplum örgütleri ile iş insanlarının desteği ve Kdz. Ereğli halkının özverisiyle oldukça başarılı bir mücadele ortaya koyduklarını; yurt genelinde olduğu gibi ilçede de Covid-19’dan etkilenen kişi sayısının son zamanlarda arttığını ve bu sebeple ilçe halkından Covid-19 ile mücadelede Sağlık Bakanlığının önerileri doğrultusunda maske, sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyarak kendilerine yardımcı olmalarını beklediklerini ifade etti.

 

Özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde birçok sivil toplum örgütünün, hayırsever vatandaşların ve iş insanlarının bağışlarıyla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine verilen desteklerin sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Çorumluoğlu; Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışında bulunan iş insanlarına teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Bağışta bulunan iş insanları da bu zor günlerde büyük bir özveri ile çalışan sağlık personellerinin işlerinin kolaylaştırılmasına ve Ereğlili vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesine küçük de olsa bir katkıda bulunabildikleri için mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.