Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 15°C
Çar 16°C
Per 17°C

Murat Sesli; “Bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez”  

Murat Sesli; “Bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez”  
6 Mart 2024 23:28 | Son Güncellenme: 7 Mart 2024 01:05
54
A+
A-

Murat Sesli; “Bizim projelerimize sizin hayalleriniz yetmez”  

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

 

İlk olarak Kdz. Ereğli Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sefayi Yılmaz ve Yönetimini ziyaret eden İYİ Parti Heyeti, berber ve kuaför esnafının sıkıntılarını dinledi.

 

 

 

Ereğli’de artık bir değişim olmasını gerektiğini belirten Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “400’ü aşkın üyeniz ve yanlarında çalışan personeller var. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyoruz. Ekibimizle beraber Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 proje ile yola çıktık. Ereğli’de yapılamayanları yapmak için ekibimizle beraber hem teknik hem de sosyal açıdan projelerimizi oluşturduk. Bunları sizlerle de paylaşacağız. Ereğli’ye bir değişim gelmesi lazım. Şehir içerisinde esnaflarımız sabaha arabalarını park edecek yer bulamıyor. Sizde bunlardan bir tanesisiniz. Kent meydanı projemizin altına 4 katlı 4 bin araçlık otopark yapacağız. Esnaflarımıza da burası sizin yeriniz diyeceğiz. Esnafımız sabah park edecek, akşam evine giderken aracını alıp gidecek. Geçenlerde bir oda ziyaretimizde tüm odalar aynı binada hizmet etmek istediklerini söylediler. Bizde mutlu olduk. Bu projeyi de projelerimizin içerisine aldık. Sahilimizi en güzel şekilde yapacağız. Festivali de en güzel şekilde yapacağız. Festival de esnafımızdan tek kuruş para almayacağız.”

 

 

 

 

 

 

 

“Bize laf yetiştireceğinize Fakülteyi yapın”

 

Kendilerini eleştirenlere burada yanıt veren Sesli; “Basın olmazsa olmaz, sizler bizim için değerlisiniz. Sizlerde basında sevdiğimiz insanların başında geliyorsunuz. Tecrübem, bilgi birikimimle ben değil, biz olarak yola çıktık. Arkadaşlarımızla beraber Ereğli’ye hizmet etmek istiyoruz. 10 Mega projemizi önümüzde ki hafta itibariyle son kalan 2’yide açıklamış olacağız. 100 projelik kitapçığımızda dağıtmaya başlayacağız. Tabi rakiplerimizin proje bazında henüz çıkarttığı birşey yok. Sahilimiz şu an çok kötü bir halde, sahilin de en iyisini biz yapacağız. Festivaller de bizim olmazsa olmazımız. Biliyorsunuz 14 ve 15. Festivali biz yaptık. Hatta 15. Yılda 15 sanatçı ile yaptık. Hamsi festivalimizi de yaptık. Ama biz diğer yapılmayan projeleri de yapacağız. Yok param gelmedi, yol battı, şuradan borç istiyorum. Belediye böyle yönetilmez. Biz hiç kimseden birşey istemiyoruz, belediyenin kaynakları gelirleri bize yeter. Birileri çıkmış karayolu yetkililerine projelerimizi göstermiş neymiş hayalmiş. Ne hayali, siz hayalini bile kuramıyorsunuz. Hayalini kursanız, senelerdir o yolda insanlar ölüyor, yaralanıyor. Her seçim zamanı orada yetkilileri getiriyorlar, bakıyorlar gidiyorlar. Kendi iktidarın döneminde yapsaydın, kim engelledi, alsaydınız iznini. Biz laf yetiştireceğinize gidin, Kepez yolunu yapın, gidin fakülteyi yapın, gidin Ereğli-Devrek yolunu yapın. Biz proje sunduk deyin ki o olmaz böyle olsun, oda yok. E o zaman kim yapacak? Biz diyoruz ki biz yapacağız. Projelerimizin tamamı yapılabilir projeler. Göreve gelir gelmez kazmayı vuruyoruz. Bizim kimseyle bir işimiz yok, rakibimizde yok. Çalışan kazanır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk, Kdz. Ereğli’ye ilk geldiklerinde dernek olarak kapılarını açan ilk kişinin Murat Sesli olduğunu dile getirerek, “Biz derneğimizi kurduğumuz dönemde 6 ay yer bulamadıktan sonra Murat Başkanımız görevdeydi ve bize yer verdi. Bizim için unutulmaz. O günkü şartlarda hiç bir yerimiz yokken bir masamız, yerimiz oldu. Kdz. Ereğli’de ilk kapımızı açan Murat Sesli başkanımızdı. Göreve geldiğinizde birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

 

KanıNın son damlasına kadar Türk Milletçisi olduğunu vurgulayan Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Çanakkale ruhunu her Kdz. Ereğlili vatandaşına tattıracaklarını belirtti. Sesli konuşmasında, “Derneğiniz benim için çok kutsal. Bu vatan için can vermiş ve can vermek pahasına gazi olmuş kişilerle beraber olmak bizim için çok değerli. Evladını kaybetmeyen, gazi olmayan bir insan bu hissi bilemez. O günkü şartlarda sizleri orayı verdik ama bugün buraları da kimler yaptıysa da teşekkür ediyoruz. Biz bu zamana kadar Ereğli’ye kim hizmet etmişse teşekkür ediyoruz. Böyle derneklerimizin olması bizi gururlandırıyor. Bizlerin üzerine düşen ne varsa yapmak zorundayız. Çünkü biz sizlerin sayesinde buradayız. Ben belediye başkanı iken 3 bin 500 kadınımızı Çanakkale’ye getirdim. Neden Çanakkale? Çünkü hepimizin o ruhu yaşaması lazım. Orada insanların nasıl, ne için şehit olduğunu bilmemiz ve görmemiz lazım. Çanakkale’de şunu gördüm, kadınlarımızın bana sarılıp ağladığını gördüm. Yine göreve geldiğimizde Mayıs Ayı’nda Çanakkale’ye gideceğiz. Hatta her lise son öğrencimizi de istisnasız getireceğiz. Vatan bizim, başka gidecek yerimiz yok” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Son ziyaretini Kdz. Ereğli Yığılcalılar Derneği’ne yapan İYİ Parti heyeti, Dernek Başkanı İlyas Yıldırım, Yönetimi ve üyeleri tarafından davul zurna ile karşılandı.

 

Yığılcalılar Derneği ailesine böyle güzel bir karşılama için çok teşekkür eden Kdz. Ereğli Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli şu şekilde konuştu; “Derneklerimize söz verdik, yapacağınız bir etkinliğin organizasyonunun tamamı belediyemiz tarafından karşılanacak. Yaz boyu festivaller hiç bitmesin istiyoruz. Bu sebeple yöresel derneklerimizinde yöresel festivaller yapmasını istiyoruz. Bizlerin desteği ile. Ayrıca festivalde Ereğli esnafından para toplama devri bitmiştir. Hayvanlar ile alakalı soru sordunuz merak etmeyin Hayvan Hastanesi Projemizi hayata geçireceğiz. Hayvan barınağımızın kapasitesini arttıracağız. Hangi mahalleye gitsek köpeklerden şikayet ediyor. Bu sorunu da çözmüş oluyoruz. Ayrıca 7 -24 hizmet veren hayvan ambulansımız olacak. Sokakta yardıma muhtaç bir hayvanımız kalmayacak. Hepsine sahip çıkacağız. Ekip olarak bunları yapabilmemiz için sizden yetki istiyoruz, söz istiyoruz. İYİ Parti’yi sandıklarda birinci yapacaksınız. inanıyorum. Bizleri en güzel şekilde ağırladığınız için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.