Dolar 32,5696
Euro 34,9457
Altın 2.426,61
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Az Bulutlu
Zonguldak
17°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Satılık olan namuslu olurmu?

Satılık olan namuslu olurmu?
14 Aralık 2020 00:47 | Son Güncellenme: 6 Mayıs 2021 02:14
1.668
A+
A-

Hem satılık hemde namuslu kalem olur mu ?

Değer ölçüsü olarak doğrunun değilde paranın renginine göre yazanla ,

Haklının değilde güçlünün menfaatine göre yazan bir kaleme namuslu bir kalem denilemez.

Ben onlara kısaca haysiyetsiz satılık kalem diyorum …

EN TEHLİKELİ KALEM NARSİZM BATAKLIĞINDA BÜYÜYENLER ARASINDAN ÇIKAR..

Bir kalem hem satılık hemde narsizm batağına düşmüş birinin eline geçerse işte asıl tehlike orada başlıyor anlamına gelir ki herkes tehlike altındadır..

Ki onlara göre onlarla beraber yürümeyen yada dediklerini yapmayan herkes zaten tehlike altındadır .

Narsizm denilen hastalığa yakalanmış ruhsuzların en tehlikeli olacağı meslekte gazeteciliktir…

Kendilerinin neden olduğu durumlarda bile suçu başkalarına atmak için bulabildikleri tüm yalanları harika üslupla süsleyen ve bunları inandırıcı şekilde yazan manyaklardan topluma yada bir şehre nasil bir katkı beklenebilir ?

Gerçi bu tür hasta ruhların yazdıklarına inananlarda doğru insan mıdır o da ayrı düşünülmesi gereken bir mevzudur…

Peki cevrenizde varmı böyle satılık namussuz narsist kalemler ?

Kişinin istenmeyen düşünce ve davranışlarını başka bir kişiye yansıtması olarak tanımlar doktor raporları narsizm’i..

Doktorlar ne diyor peki bu duruma ?

Kendi hedeflerine ulaşamamış ailelerin çocuklarını ne pahasına olursa olsun başarılı olmaya zorlamalarından sebep oluşan bir ruh halidir diyor bilirkişiler

yahut İlişkideki partnerlerden birinin kendi iç dünyasının yansıması olarak eşinin kendisini sürekli aldatacağı düşüncesini taşımasından dolayı olabileceği konusunda doktor tezlerinde narsizm konusu işleniyor..

Sürekli birilerine kendi yarattığı suçu atmanın altında yatan temel nedir diye sorduk doktora !!!

Kişinin bulunduğu şehirde yada evinde etki alanının kontrolünün ellerinden kaçtığı hissine kapılması ile başlar bazen narsizm diyor aslında doktor …

Mesela her kurumu,siyasiyi , zenginleri ve kendilerinden daha başarılı meslektaşlarını hedeflerinde tutarmış bu şahsiyetsizler..

Şayet bu hasta ruhlar kontrolü ellerine alırlarsa kısa zamanda kuyrukları deydirmeden her tilkiden çocuk sahibi olur bir sürü tilki yaratırlar kullanmak için diyor aynı zamanda bu konunun pirleri..

Narsist kişiler kontrolün kendilerinden gitmeleri korkusu ile iftirasal durumlara çok yatkındırlar ,hele ki yalan söyleyecekleri anlarda burunlarıyla ,kulağı ile yada saçı ile oynadıkları o kişilerle gezenlerin çok dikkatini çektiği raporlarla doğrulanmıştır..

Güldüm ;

Düşünsenize her yalanda burnu ile oynayan adamın bir köşe yazısı yazdığını !!

Bu kişiler zayıf kişilikli oldukları için kendileri ile açıktan hesaplaşanlardan korkmaları sebebi ile yanında gezdirdiklerinin güvenini kazanmak için bulunduğu mekanlarda kapalı telefonla karşı tarafa hesap sorar numarası yapmada da bir numara oyunculuk yeteneğine sahiptirler.

Peki Soruyorum sizlere bu tarife uyan haysiyetsiz narsistler var mı çevrenizde ???

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.