Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

10 Numaralı Forma Satış Parası Ahbap Derneğine Yattı

10 Numaralı Forma Satış Parası Ahbap Derneğine Yattı
22 Şubat 2023 16:54
342
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, lise öğrencisi futbolcu genç kız, okul takımında giydiği 10 numaralı formayı açık arttırma yolu ile topladığı yaklaşık 25 bin lirayı depremzedelere kullanılmak üzere Ahbap Derneği hesabına yatırdı.

16 yaşındaki 9. Sınıf öğrencisi Aslı Ecren Sünger, zaman zaman antrenman yaptıkları İlçedeki Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda orta öğrenimini gördüğü Atatürk Ortaokulu forması ile takım kaptanı olarak katıldıkları “Okullararası Türkiye Şampiyonası”nda ikinci olduklarını hatırlattı.

Bu anlamda, şampiyonada giydiği 10 numaralı formanın kendisi için büyük maneviyat taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

“Öncelikle merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Söz konusu depremde sporcu kardeşlerimizi de kaybettik, onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek, depremzedelere yardım yapmak istedik. Bu doğrultuda çeşitli eşyaları bağışladık. Vicdanım rahatlamış olabilir ama yine de az bulduğum için bu manevi değer taşıdığı formamı da açık arttırmaya çıkararak depremzede kardeşlerimize daha çok yardımcı olmak istedim. Bu kampanya vesilesiyle çok sayıda tebrikler aldım. Bu tür kampanyaları genellikle yaşları 23-25olan ablalarımız yapıyorlar. Bunda bir yaşın önemi olmadığını düşündüğüm için küçük-büyük demeden depremzede kardeşlerimize yardım etmek için bu fikri öne sürmek istedim. Kampanyayı başlattığım günden itibaren de çok sayıda destek aldım. Bu vesileyle, açık artırmaya katılan ve destek olan başta babam Mustafa Sünger olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

Sosyal medyadan yapılan açık arttırmada bir iş insanı, formayı 24 bin 500 liraya satın aldı. Aslı Ecren Sünger parayı Ahbap Derneği’ne bağışladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.