Dolar 32,4709
Euro 34,8003
Altın 2.473,30
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

Tedbirli Olarak Yol Yol Verilmeye Başlandı

Tedbirli Olarak Yol Yol Verilmeye Başlandı
19 Ocak 2021 13:27 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2021 13:52
363
A+
A-

Zonguldak- Ereğli Karayolu, tedbirli olarak ulaşıma açıldı.


Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yaptığı açıklamada, karayolunun bölgede etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle dün, çift yönlü olarak ulaşıma kapandığını söyledi.


Bu sürede, Ereğli’den Zonguldak İstikametine giden yolcu otobüsü ve diğer araçları, Ömerli mahallesi civarındaki Opet Akaryakıt İstasyonu alanında beklettiklerini anlatan Çorumluoğlu, şunları kaydetti:
“Bu araçları daha sonra Karadeniz Ereğli Atatürk Şehirlerarası Terminaline aldık. Burada yolculara Kaymakamlık, Belediye ve Türk Kızılayı Şubesi tarafından temin edilen yiyecek ve içecek ikramlarımız oldu. Bu arada, Karayolları Bölge Müdürlüğüne bağlı iş makineleri ve kar küreme aracı gece boyunca temizleme çalışmasını sürdürdü. Ben de bizzat yerinde çalışmaları inceledikten sonra, terminalde beklettiğimiz yolcu otobüslerinin kontrollü olarak seyir etmeleri sağlandı. Kar yağışının da durduğu güzargah, Tır ve zincirsiz araçlar haricindeki diğer araçlara çift yönlü olarak açıldı. İlçe ve Bölge Trafik ekiplerimiz güzergahı sürekli kontrol altında tutuyorlar. Sürücülerimizden, zorunlu olmadıkça yolculuk yapmamalarını, kar lastiksiz veya zincirsiz yola çıkmamalarını öneriyorum.”


Haber yayına hazırlandığı saatlerde, ilçeden ayrılan 8 otobüs Kandilli Beldesi Kavşağını geçmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.