Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Gara Katliamı ,Osman Öcalan ,TRT Ve Demirtaş Peki Gerçek Sorumlular Kim ?

Gara Katliamı ,Osman Öcalan ,TRT Ve Demirtaş Peki Gerçek Sorumlular Kim ?
19 Şubat 2021 00:57 | Son Güncellenme: 19 Şubat 2021 01:09
1.067
A+
A-

Osman Öcalan Yıllarca Pkk’nın başında komutanlık yapmış bir katildir.

Selahattin Demirtaş’ın da ondan bir farkı yoktur.

Hani bunlardan birine katil deyip birine diyemeyen varsa da bizden tavsiye Vatansever fabrika ayarlarını kontrol ettirip çaresine bakmasıdır.

Gara katliamı Ülkece hepimizin yürek acısıdır ve Türk Milletinin Milli Beraberlik İçin El Ele Yürümesi İçin Belki de Son Fırsatı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gara Katliamı sonrası sorumluluk bana aittir desede iktidar Ortağı Devlet Bahçeli sorumluluk bizlere de aittir diye üstüne basarak Türkiye Cumhuriyetinin temel taşları arasına bir tuğla daha koyarak iktidarın ayaklarını bu sözle sağlamlaştırmıştır.

Ana Muhalefet ise daha bir adım önceki HDP binası önünde kaçırılan evlatlarını isteyen anneleri ziyaret etmeme ve onlara alaycı bakış açılarını unutturduklarını sanma gafletine düşerek sözde Gara daki katliamdan İktidarı sorumlu tutmamızı sağlama çabasındadır…

Bu ne perhiz bu ne lahana dır ?

HDP’lilere korkudan ve karşılıklı alışverişten sebep laf söyleyemeyen kimlerdir ?

Peki Demirtaş’ın eşi ile kahvaltı fantazisi kurup bunu medyada gururla açıklayanlar kimler?

Sur’da Türkiye Cumhuriyetinin yaptığı operasyonda PKK lıların leşlerini sokaklarda köpeklere yem olsun diye bırakırken o leşlere sahip çıkıp önlerine kalkan olanlar kimler di ?

Sur’da İktidarın katliam yaptığını ilan edip Erdoğan düşmanlığı sebebi ile Türkiye Cumhuriyetini dünyaya şikayet edenler kimler di ?

Suriye’ye ,Rusya’ya her kriz yaşadığımız ülkeye elçiler yollayıp ülkesini kötüleyip Sizin yanınızdayız diyenler kimlerdi ?

Peki PKK ya katil diyemeyenler kimlerdi ?

Pkknın siyasi partisi HDP ile ortak olup esir olan askerlerimizi ortaklarından istemeyenler kimler hadi buna cevap verin bari !!!

Peki şu anda gelişen asıl sorumlular kimler ?

Amerika’nın yeni piyonu olan Biden’e Erdoğanı devir diye yalanan kimler ?

ERDOĞAN’IN SUÇU KILIÇDAROĞLUNA ESİRLERİMİZİ AL VE GEL DEMEMEK Mİ ?

Sayın Kılıçdaroğlu Recep Tayyip Erdoğan’ın suçu bu esirleri sizden istememesi ve size sormadan operasyon izni vermesi mi ?

Yeni Anayasa için oturulacak olan masaya gitmeden evvel CHP ve İP ye şunu hatırlatmak lazım en başta .

PKK ve Fetö Türkiye Cumhuriyeti düşmanı hainlerdir.

Bunda hemfikir miyiz?

HDP de PKK nın siyasi ayağıdır.

Ya bunda ?

Fetö ise Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığından gittiğinde kapıdan çıkarken “Okyanus Ötesine Selam Olsun Her Şey için Teşekkür Ederim” dediği ve Ben Gidiyorum Kalan Sizindir Diye İma Ettiği bir uluslararası aktördür…

Hemde şahitler huzurunda .

Osman Öcalan ve TRT ..

Ana muhalefet iktidarın sorumluluk konuşmasından hemen sonra konuyu hemen Osman Öcalan ve TRT ye getirdi.

Mesele Ak Parti ve MHP hedef te biraz daha kalsın ve yıpransın idi yoksa üzerinden geçen bu olay çoktan aydınlığa kavuşmuştu bile ..

Eee ne de olsa yakın zamanda 3 vekiline ve bir sürü partilisine sahip çıkamayan ama vakti zamanında parti kuramaz denilen İP ye vekillerini kiralayıp parti açtıranın bu kötü gidisten kurtulmak için tek bildiği siyaset üstü bir taktikle dereyi bulandırma yapması da doğal değil mi ?

En Samimi Arkadaşının Eşi ve iş arkadaşı ile Uygunsuz videosu yakalanan Deniz Baykal’a sonrasında ne olmuştu ??

Aslında hiç bir şey olmamış bir ömür CHP nin başına gelemeyecek biri Parti başına maalesef o kaset yüzünden bela olmuştu..

Bu durum kaza ile başka bir Genel Başkanın başına gelse ne olurdu düşünmesi bile korkunç?

Parti kapatılır !

O kişi partiden ve Türkiye’den ihraç edilir !

Türkiye de o halde yakalanan kimseye ve o adamın ilkelerine saygı duyduğunu ilan ettiği partiye de asla kimse saygı duymazdı Hatta adam toplumda ve basında linç edilirdi !

Yalan mı ?

Peki bizde ne oldu ?

TBMM MECLİS BAŞKANI

Neyse konumuz Eski Katil Osman Öcalan …

Osman Öcalan Türk Vatandaşı mı ?

Evet

Kırmızı Bültenle aranan bir terörist mi ?

Hayır

Emniyet kayıtlarında 2002 evvelinden beri Osman Öcalan’ın araması yok.

Recep Tayyip Erdoğan iktidar olduğu günden beri değil bunu bilmeyenlere yada bilmezden gelenlere anlatalım.

Bu soruların gerçek cevabını bilmek için devleti bölmekten ceza evinde yatmak ,PKK ya yada dhkpc ye üye olmak gerekmiyor doğru araştırın yetiyor .

BU SÖZLER KİME AİT BİLENİNİZ VAR MI ?

“TRT’de ki görüşmem Kürt sorunun çözümüne ve yumuşatmasına yönelik bir adım olarak gerçekleştirdim. HDP’nin attığı adımlara eleştirel yaklaşıyorum. Türkiye’nin bütünlüğünden yanayım. Kürt sorunun çözümüne ve yumuşatmasına yönelik bir adım olarak gerçekleştirdim. HDP’nin attığı adımlara eleştirel yaklaşıyorum. Türkiye’nin bütünlüğünden yanayım”.

Bu lafı söyleyen kişi yıllarca PKK komutanlığı yapmış ,bir dönem PKK ölüm listesine girmiş PKK dan kaçmış sonrasında cezasını çekmiş Olan Osman Öcalana ait .

Gözüm de masum mudur ?

ASLA

Ve Vicdanım da da Bir Ömür Katildir ..

Size soruyorum iki kişiden birini düşman ilan etmek zorunda olsanız yukarıdaki lafları diyen cezasını çeken adamı mı sonsuz düşman ilan eder TRT ye çıkmasını mı büyütürdünüz yoksa Selahattin Demirtaş gibi” Aponun heykelini tüm Türkiye’ye yaptıracağız, dikeceğiz ” diyen bir devlet düşmanını mı ?

Son sorum:

CHPİPSAADET istese şehitlerimizi oradan alabilirmiydi ?

Neden almadılar ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.