Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Kavşak Genişletme Çalışmaları Başladı

Kavşak Genişletme Çalışmaları Başladı
20 Mart 2021 14:23 | Son Güncellenme: 21 Mart 2021 09:24
1.005
A+
A-

Belediyeden trafiğe rahatlatma çalışmalarıBelediyeden trafiğe rahatlatma çalışmaları Kdz. Ereğli Belediyesi, pazar yeri bölgesinde yaşanan trafik sıkışıklığını gidermek için kavşak genişletme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Trafik Komisyonu tavsiyesiyle yapılan çalışma sonrası araç ve yaya trafiğinin düzenleneceğini belirtti.

Kdz. Ereğli Belediyesi, kent trafiğinde yaşanan sıkışıkları gidermek için çeşitli noktalarda başladığı düzenleme çalışmalarına Pazar yeri bölgesinde devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Uzunmehmet Mahallesi ve Şehit Rıdvan caddesi üzerinden gelen trafiğin kesiştiği Pazar yeri Millet Bahçesi kavşağında genişletme çalışması başlattı.Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Trafik düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Pençes deresi üzerine ayrıca yayalar için geçiş köprüsü yapılacağını belirten Posbıyık; “İlçe Trafik Komisyonu tavsiyesiyle buradaki trafik sıkışıklığını gidermek için kavşak genişletme çalışması yapıyoruz.

Kaymakamlık binası burada. AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları burada. Belediye ve merkez Pazar yeri burada. Dolayısıyla çok yoğun trafik oluyor ve kavşak kilitleniyor.

Kısa sürede çalışmayı tamamlayarak Pazar yerinde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek istiyoruz. Yaya ve araç trafiği bir düzene girmiş olacak” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.