Dolar 32,4844
Euro 34,5900
Altın 2.481,00
BİST 9.538,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 23°C
Az Bulutlu
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 16°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ
3 Mayıs 2021 10:27 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2021 11:53
406
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi, tam kapanma günlerinde tüm ekipleriyle sahada hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Hafta sonunda da dereler temizlendi, parkların, yürüyüş yollarının bakımı yapıldı, çarşı içi yıkandı, sokak hayvanları beslendi, yardım kolileri mahallelere, evlere ulaştırıldı, bayraklar, flamalar yenilendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tüm ekipleriyle sahada çalışmalara hız verdi.

Tam kapanma yaşadığımız bugünlerde de ekipler kentin değişik noktalarında çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda hafta sonunda derelerin temizliği yapıldı, yürüyüş yolları, parklar yaz aylarına hazırlandı, tamir, boya ve bakımları yapıldı.

Sokak hayvanları beslendi, yardım kolileri mahallelere, evlere kadar ulaştırıldı. Solmuş, bayrak ve flamalar yenilendi.

BÜTÜN EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Hafta sonunda ekipler, köpükle cadde ve sokakları yıkadı. Havaların ısınmasıyla birlikte yaşanacak olumsuzlukların önüne geçilmesi için dere temizliklerine başlandı.

Sahil bandında yürüyüş yolu ile aydınlatma direklerinin bakımı, parkların oturma alanlarının tadilatları yapıldı. Cadde ve sokaklarda yıpranan Belediye ve Türk bayrakları değiştirildi.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Ayrıca, tam kapanmanın yaşandığı günlerde Ramazan kolisi yardımları, ihtiyaç sahiplerinin mahallelerine, evlerine götürülerek teslim edildi.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Belediye ekipleri bu süreçte de sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için seferber oldu. Kentin değişik noktalarında yapılan besleme çalışması, kapanma günlerinde de titizlikle sürdürüldü.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.